Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Başkan karne heyecanına ortak oldu

Başkan karne heyecanına ortak oldu

2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Aksu'da eğitim veren okullarda, karne heyecanı yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan karne heyecanına ortak oldu

Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ve ilçe protokolü Celal Sönmez İlk ve Ortaokulu'nda karne heyecanı yaşayan öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Öğrenciler, karnelerini protokol üyelerinden aldı.

2.-3

Aksu Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Celal Sönmez İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere karnelerini veren Başkan Şahin, planlı çalışmanın insanı başarıya götüreceğini söyleyerek, öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını, iyi dinlenmelerini, oyunlar oynamalarını ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini söyledi.  Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin de “Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin karne heyecanını paylaştık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Karne dağıtımının ardından protokol üyeleri 2022-2023 eğitim öğretim yılı AHENK projesi kapsamında “Akademik Başarı”, “Değerler Eğitimi” ve “ Sportif Faaliyetler” de başarı göstererek ödül alan öğrenci ve öğrenci velilerine başarı belgelerini takdim etti.

3.-24.-3

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir’den YKS desteği

Büyükşehir’den YKS desteği