Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Avrupa standardında yollar

Avrupa standardında yollar

Döşemealtı Belediyesi vatandaşların daha nitelikli ve konforlu bir kentte yaşamaları için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Antalya’nın yeni cazibe merkezi olan Döşemealtı’nda cadde, sokak ve bulvarlarda yol ve kaldırım çalışmaları Avrupa standartlarında yapılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avrupa standardında yollar

Döşemealtı Belediyesi ekipleri imar planlarında yer alan ve özellikle yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde yeni yol yapım çalışmalarına devam ederken renkli baskı beton kaldırımlarda ilçeye farklı bir görünüm kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri Altınkale Mahallesi Rauf Orbay ve Aşık Veysel Caddeleri ile Cumhuriyet Caddesi üzerinde renkli baskı beton kaldırım yapıyor. İlçenin dört bir yanında çalışma yapan belediye ekipleri kendi tesislerinde üretilen ve her yıl belediye bütçesine milyonlarca lira tasarruf sağlayan parke ve kaldırım taşlarını cadde ve sokaklarla buluştururken, renkli baskı-beton kaldırımı uygulaması yapıyor.

5-5Belediye ekipleri bozulan yolların tamir bakım ve onarımlarını da yaparak ilçede yaşayan vatandaşların hayatını nitelikli ve konforlu yollarla kolaylaştırıyor.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gezegenler tanıtıldı

Gezegenler tanıtıldı