Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Akyaka'da belediye taşınmazları bir bir satılıyor! Tam 53 milyon lira

Akyaka'da belediye taşınmazları bir bir satılıyor! Tam 53 milyon lira

Muğla'nın Ula ilçesinde, Gökova Körfezi kenarındaki Akyaka, Akçapınar ve Ataköy'de toplam 6 taşınmaz satışa sunuldu: Muhammen bedel 53 milyon TL.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ula
Akyaka'da belediye taşınmazları bir bir satılıyor! Tam 53 milyon lira
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Ula Belediyesi, Gökova Körfezi'nin kıyısında bulunan sakin kent unvanlı Akyaka’da, Leylek Köy olarak bilinen Akçapınar’da ve Köyceğiz karayolu üzerinde yer alan Ataköy’de toplam 6 taşınmazı satışa çıkardı.

Akyaka’daki İşyeri Satışları

Akyaka Mahallesi’nde 4 işyeri, açık teklif usulü ile satışa sunulacak. Akyaka’daki taşınmazlardan işyeri/depo 5 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarılırken, aynı parsel üzerindeki diğer üç işyerinin toplam muhammen bedeli 7 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Akçapınar ve Ataköy Tarla Satışları

Akçapınar ve Ataköy mahallelerinde toplam 19 bin 465,21 metrekare iki tarla, kapalı teklif usulü ile 40 milyon 985 bin TL muhammen bedelle satışa sunuldu.

Ataköy Mahallesindeki 2.609,25 metrekare tarla vasıflı kırsal yerleşim alanında, 250 m² iki katlı bina yapımına izin verilen taşınmazın muhammen bedeli 15 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Akçapınar Mahallesindeki 16.855,96 metrekare tarla vasfındaki arazi ise, tarımsal üretim amacı dışında kullanılmayacak şekilde Gökova Ovası Koruma Alanı içinde yer almakta olup, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden görüş alınmadan inşaat ruhsatı düzenlenemeyecek. Bu taşınmazın muhammen bedeli 25 milyon 285 bin TL olarak belirlendi.

İhale Tarihi ve Toplam Muhammen Bedel

Taşınmazların satışları, Ula Belediyesi Nail Çakırhan Toplantı Salonu’nda 20 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00’te ihale komisyonu (Encümen) huzurunda gerçekleştirilecek. Satışa çıkarılan 6 taşınmazın toplam muhammen bedeli 53 milyon 235 bin TL olarak belirlenmiş durumda.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bağdat'ta Bomba Patladı: 2 Güvenlik Görevlisi Hayatını Kaybetti

Bağdat'ta Bomba Patladı: 2 Güvenlik Görevlisi Hayatını Kaybetti