Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da sıcaklar tatlı menülerini değiştirdi: Meyveli Adana Bombası

Adana'da sıcaklar tatlı menülerini değiştirdi: Meyveli Adana Bombası

Adana'da aşırı sıcaklar nedeniyle tatlıcılar, menülerine dondurmalı ve meyveli ürünler ekleyerek serinletici lezzetler sunmaya başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da sıcaklar tatlı menülerini değiştirdi: Meyveli Adana Bombası
KAYNAK: İHA

Adana'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkarak 50 dereceye kadar hissediliyor. Bu aşırı sıcaklar, Adanalı tatlıcıları inovasyona yönlendirdi. Tatlıcılar, sıcakların bastırmasıyla birlikte menülerine dondurmalı ve meyveli ürünler ekleyerek serinletici tatlı seçenekleri sunmaya başladı.

A W267601 08 Result

Yaz sıcağında serinletici lezzetler

Tatlıcı Zeynep Geyik, Adana'nın aşırı sıcaklarından dolayı müşterilerinin serinletici lezzetler talep ettiğini belirtti. Geyik, 'Adana sıcakları, yaz aylarında künefe, katmer ve şerbetli tatlıların satışlarını etkiledi. Bu yüzden biz de dondurmalı ve meyveli tatlılar gibi serinletici ürünler hazırlamaya başladık. Bu yeni ürünler, sıcaklarda büyük ilgi görüyor' dedi.

A W267601 07 Result

Meyveli Adana Bombası büyük beğeni topluyor

Zeynep Geyik, ayrıca tescilli ürünleri 'Adana Bombası'nı da meyveli ve dondurmalı olarak hazırlamaya başladıklarını vurgulayarak, 'Meyveli ve soğuk olarak servis ettiğimiz Adana Bombası, müşterilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyor' ifadelerini kullandı.

A W267601 01 Result

Adana'ya gezmeye gelen Mehtap Leyla, aşırı sıcakların etkisinden kurtulmak için dondurmalı ve meyveli tatlıları tercih ettiğini belirtti. Leyla, 'Adana'ya gezmeye geldim ama hava gerçekten çok sıcak. Bu sıcakta böyle bir tatlı ise müthiş. Normalde bu sıcaklarda tatlı yenmezdi ama dondurmalı ve meyveli tatlılar gerçekten harika tüketiliyor' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da binlerce binada deprem tarama testi yapılamadı

İstanbul'da binlerce binada deprem tarama testi yapılamadı