Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da öğrenci ve dar gelirliye müjde! Seyhan Mutfak nerelerde açılacak?

Adana'da öğrenci ve dar gelirliye müjde! Seyhan Mutfak nerelerde açılacak?

Adana'da, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, özellikle öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar için hazırlanan Seyhan Mutfak projesinin tamamlandığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da öğrenci ve dar gelirliye müjde! Seyhan Mutfak nerelerde açılacak?
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesinde belediye, "Seyhan Mutfak" projesini hayata geçiriyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlar ve öğrenciler için tasarlanan bu proje kapsamında, yakın bir zamanda Bey ve Yeşilyuva mahallelerinde Seyhan Mutfak şubeleri açılacak. Başkan Oya Tekin, projenin hazırlıklarının tamamlandığını ve şubelerin açılışının yakında yapılacağını duyurdu.

Seyhan Mutfak açılıyor

Başkan Oya Tekin, proje ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Sevgili Seyhanlılar, artık yaşamınızda 'Seyhan Mutfak' var. Özellikle öğrenciler ve dar gelirli yurttaşlarımızın karnı doysun diye kolları sıvadık. Seyhan Belediyesi olarak, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik darboğaza karşı yerel yönetimlerin üzerine düşen görevin farkında olarak bu projeyi hayata geçiriyoruz.”

Sağlıklı ve Ucuz Yemek

Başkan Tekin, Seyhanlıların artık sağlıklı ve ucuz yemeklere rahatça ulaşabileceğini belirterek, “Ülkemiz gıda enflasyonunda dünyada 4'üncü sıradayken, tencere kaynamazken, sebze ve meyve artık taneyle satılırken doğru olanı yapıyoruz. Biz halkçıyız, halkın parasını yine halkımız için harcıyoruz. Helal parasıyla, helal harçlığıyla geçinen hemşehrilerimizin boğazından helal lokma geçsin istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Şube sayısı artırılacak

Seyhan Belediyesi, "Seyhan Mutfak" projesinin ilk aşamasında açılacak şubelerin sayısını ilerleyen süreçte artırmayı planlıyor. Proje, sosyal yardımlaşma ve dayanışma anlayışını pekiştirecek ve ilçede gıda güvenliğini artıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bandırma'da Kamu Arazisinde Ken*vir Eken 2 Şüpheli Suçüstü Yakalandı

Bandırma'da Kamu Arazisinde Ken*vir Eken 2 Şüpheli Suçüstü Yakalandı