Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da motosiklet kazasında ölen iki gencin ailelerinden güvenlik isyanı

Adana'da motosiklet kazasında ölen iki gencin ailelerinden güvenlik isyanı

Adana'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden iki gencin anneleri, 'öl*m yolu'nda başka kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemleri alınmasını istiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da motosiklet kazasında ölen iki gencin ailelerinden güvenlik isyanı
KAYNAK: İHA

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde, 12 Ağustos sabahı meydana gelen motosiklet kazasında, 18 yaşındaki Emre Tokgöz ve 19 yaşındaki Şahin Adın hayatını kaybetti.

01 ET 759 plakalı motosikleti süren Tokgöz, yolun bittiğini fark etmeyerek sulama kanalına düştü. Arka koltukta oturan Adın da kaza anında motosikletle birlikte kanalın içine düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde gençlerin olay yerinde hayatını kaybettikleri belirlendi.

Aileleri İsyan etti

Emre Tokgöz ve Şahin Adın toprağa verilirken, aileleri "öl*m yolu" olarak adlandırdıkları yerde toplandı. Aileler, yolda başka kazaların olmaması için güvenlik önlemleri alınmasını talep etti. Şahin Adın’ın annesi Sabahat Adın, "Başka anneler ağlamasın. Bu yolun bitimi belli değil. Bir an önce bu yol yapılsın," diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Ön Otopsi Raporu

Şahin Adın ve Emre Tokgöz'ün ön otopsi raporu da açıklandı. Raporda, gençlerin sulama kanalındaki az miktar suda boğularak hayatını kaybettikleri belirtildi.

Güvenlik Eksiklikleri tepki çekti

Hakan Tokgöz, Emre Tokgöz’ün babası, yolun tehlikeli olduğunu ve hiçbir güvenlik levhasının bulunmadığını vurguladı. "Yolda hiçbir tabela veya levha yok. Çocuklarımız yolun bittiğini fark etmedi," dedi.

Ayşe Tokgöz, Emre Tokgöz'ün annesi ise, "Başka anneler ve babalar üzülmesin. Çocuğum bu yolu biliyordu ama önlem olmaması sonucu kaza yaptılar," şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika! Narin Güran'ın Amcası Adliyeye Sevk Edildi!

Son Dakika! Narin Güran'ın Amcası Adliyeye Sevk Edildi!