Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da film gibi uy*şturucu operasyonu! Şüpheliler yakalandı

Adana'da film gibi uy*şturucu operasyonu! Şüpheliler yakalandı

Adana'da narkotik polislerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda lüks araçla uy*şturucu taşıyan şüpheliler suçüstü yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana'da film gibi uy*şturucu operasyonu! Şüpheliler yakalandı
KAYNAK: İHA

Adana'da narkotik polisleri, başarılı bir operasyonla uy*şturucu madde taşıyan şüphelileri suçüstü yakaladı. Lüks araçla şehirde uy*şturucu taşıyan zanlılar, narkotik ekiplerinin film sahnelerini aratmayan müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

6 Kilo 150 Gram M*tamfetamin Ele Geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir tır şoförü olan Necmettin A.'nın kente yüklü miktarda uy*şturucu madde getirdiğine dair istihbarat aldı. Tırı takibe alan narkotik polisleri, Necmettin A.'nın uy*şturucuyu Mehmet T.'ye teslim ettiğini belirledi.

Operasyon Anbean Kaydedildi

Ekipler, Mehmet T.'nin aracını bir süre takip ettikten sonra, film gibi bir operasyonla aracın önünü kesti. Polisler silahlarını çekerek şüphelileri araçtan indirdi ve yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Operasyonun her anı kaydedildi.

Şüphelilerden İkisi Tutuklandı

Araçta yapılan aramalarda, valiz içerisinde 6 pakette toplam 6 kilo 150 gram m*tamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden Mehmet T., sorgusunda susma hakkını kullanırken, Necmettin A. uy*şturucuyu kamyoncular garajında teslim ettiğini itiraf etti. Diğer şüpheli Şahin T. ise uy*şturucu ile ilgisinin olmadığını savundu.

İki Şüpheli Tutuklandı, Birine Ev Hapsi Verildi

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet T. ve Necmettin A. tutuklandı. Şahin T. ise ev hapsi cezasına çarptırıldı. Narkotik polislerinin bu başarılı operasyonu, şehirde uy*şturucu ticaretine büyük darbe vurdu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Kasımpaşa Deplasmanında Liderliğini Koruyacak Mı?

Fenerbahçe Kasımpaşa Deplasmanında Liderliğini Koruyacak Mı?