Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da motorunun gaz kolu takılı kalan adam kurtarılamadı

Adana'da motorunun gaz kolu takılı kalan adam kurtarılamadı

Adana'da 80 yaşındaki yaşlı adam, motosikletinin gaz kolunun takılı kalması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralandı. Hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da motorunun gaz kolu takılı kalan adam kurtarılamadı
KAYNAK: İHA

Adana’nın İstiklal Mahallesi'nde yaşanan kaza, 80 yaşındaki Mehmet Şerif İlhanlı'nın 3 tekerlekli motosikletini kullanırken aracın gaz kolu takılı kalması sonucu meydana geldi.

Olay, dün D-400 karayoluna çıkmak isteyen İlhanlı'nın motosikletinin kontrolünü kaybetmesi ile başladı. Motosiklet yolda hızla daire çizmeye başladı ve bu sırada yoldan geçen minibüs sürücüsü Caner B.'nin aracı motosiklete çarptı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, İlhanlı'nın motosikletinin yolda kontrolsüzce hareket ettiği ve minibüsün çarpması ile ağır yaralandığı anlar görülüyor.

Mehmet Şerif İlhanlı Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mehmet Şerif İlhanlı’yı hızla hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen İlhanlı, hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Minibüs Sürücüsü Gözaltına Alındı

Kazaya karışan minibüsün sürücüsü Caner B. (35), olayın hemen ardından polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, kazanın detaylarının netleştirilmesi için güvenlik kamerası görüntüleri de incelemeye alındı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kardeşler arasında miras paylaşımında kritik detaylar: İtiraz edilirse ne olur?

Kardeşler arasında miras paylaşımında kritik detaylar: İtiraz edilirse ne olur?