Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da mezarlık seferi kavgası: Ayırmak isteyen öld*! 6 kişi tutuklu

Adana'da mezarlık seferi kavgası: Ayırmak isteyen öld*! 6 kişi tutuklu

Adana'da mezarlığa ücretsiz sefer sırasından çıkan tartışmada, kavgayı ayırmak isteyen bir kişi hayatını kaybetti. 3 kişi yaralanırken, 6 kişi tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da mezarlık seferi kavgası: Ayırmak isteyen öld*! 6 kişi tutuklu
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde 14 Eylül günü minibüs durağında k*nlı kavga meydana geldi. İddiaya göre, durakta çalışan şoförler Selçuk Keklik ve Onur Nefis arasında, mezarlığa ücretsiz sefer sırası nedeniyle tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavgayı Ayırmak İsteyen Şahıs Hayatını Kaybetti

Kavgayı gören Metin Zorluer (68), tarafları ayırmak için araya girdi. Ancak bu sırada, olay yerine pompalı tüfekle gelen Hakan Keklik (46), rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Metin Zorluer, karın ve göğsünden vurularak ağır yaralandı. Duraktaki diğer şoförler Emre S., Volkan V. ve Fethi S. de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Adana’daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Metin Zorluer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis Şüphelileri Kısa Sürede Yakaladı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan ve silahı kullanan Hakan Keklik ile diğer şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen cinayet polisleri, kaçan şüphelilerin saklandıkları yeri tespit etti. Polis ekipleri, Hakan Keklik, Cüneyt Keklik (51), Selçuk Keklik (37), Efekan Keklik (19), Recep Nefis (35) ve Onur Nefis (40) isimli şüphelileri kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli İfadesi: "Sevdiğim Biriydi"

Cinayeti işlediği iddia edilen Hakan Keklik, verdiği ifadede pişman olduğunu belirterek, "Böyle olmasını istemezdim. Metin Zorluer, sevip saydığım biriydi. Hangi ara bu hale geldi anlamadım. Ne ona ne de diğer yaralılara karşı kastım vardı" dedi.

6 Kişi Tutuklandı

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Hakan Keklik, Cüneyt Keklik, Selçuk Keklik, Efekan Keklik, Recep Nefis ve Onur Nefis, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadıköy'de Kaçak Midye Operasyonu: Tonlarca Midye Ele Geçirildi

Kadıköy'de Kaçak Midye Operasyonu: Tonlarca Midye Ele Geçirildi