Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da korkunç kaza! 3 kişi yaşamını yitirdi

Adana'da korkunç kaza! 3 kişi yaşamını yitirdi

Adana’nın Ceyhan ilçesindeki TAG otoyolunda ters yönde seyreden hafif ticari araç sürücüsü kaza yaptı. Birçok kişi yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da korkunç kaza! 3 kişi yaşamını yitirdi

Adana’nın Ceyhan ilçesindeki TAG otoyolunda ters yönde seyreden hafif ticari araç sürücüsü Kemal Boz, polisin durmasını istemesine rağmen yoluna devam etti. Bu esnada karşı yönden gelen Fatih İlkgün’ün kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucunda Kemal Boz, eşi Dönay Boz ve Fatih İlkgün hayatlarını kaybetti. Kaza, Ceyhan ilçesine bağlı TAG otoyolunda gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Kemal Boz yönetimindeki hafif ticari araç ile otoyola ters şeritten girdi. Birçok sürücünün canını tehlikeye atan Boz, polis ekiplerinin ters yönden geldiği için durmasını söylemesine kulak asmadı.

Boz, polisin uyarısına aldırış etmeden yaklaşık 8 kilometre boyunca otoyolda ters yönde ilerledi. Bu arada otoyolda seyir halinde olan Fatih İlkgün idaresindeki 06 DSC 216 plakalı otomobile çarptı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde ters yönde giden Kemal Boz, eşi Dönay Boz ve çarptıkları otomobil sürücüsü Fatih İlkgün’ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazada ölenlerin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir'den kadınlara büyük destek

Antalya Büyükşehir'den kadınlara büyük destek