Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin dosyasında korkunç detay ortaya çıktı: Akrabaları tarafından defalarca...

Narin dosyasında korkunç detay ortaya çıktı: Akrabaları tarafından defalarca...

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni ve çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan akrabaların "suç delillerini yok etmek" ve arama çalışmalarını sabote etmekle suçlanmıştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin dosyasında korkunç detay ortaya çıktı: Akrabaları tarafından defalarca...
MUHABİR: Kamer Durdu

Diyarbakır'da yaşanan Narin Güran cinayeti, toplumda büyük bir infial yaratmıştı. Küçük kızın ölümüyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Cinayetle ilgili tutuklanan tüm akrabalar, suç örtbas etme ve delilleri yok etme suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Yetkililer, zanlıların olay yerinde delil karartma girişimlerinde bulunduğunu belirtiyor.

ARAMALAR KASTİ OLARAK ÇARPITILMIŞ

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Arama çalışmalarını sabote etmek amacıyla Tavşantepe mahallesine farklı tarihlerde çocuk terlikleri bırakıldığı belirlendi. Tutuklu kuzen Muhammed Kaya da bu terlikleri bulduğunu iddia etti, ancak Narin’in ailesi terliklerin kıza ait olmadığını açıkladı. 28 Ağustos'ta Eyertutmaz Deresi'nde bulunan terliklerin de Narin’e ait olmadığı belirtildi. Narin’in kaybolduğu gün kırmızı terlikler giydiği ve cesedinin dereye gizlendiği itirafı yapıldı. Narin Güran'ın kaybolduktan sonraki süreçte ekiplere onlarca sahte ihbar yapıldı.  Narin'in birçok akrabası telefonlarından SIM kartlarını çıkarıp 112'yi aradı. "Ceset burada" şeklinde yapılan bu aramalar, ekipleri yanıltarak süreci uzattı. Bu sahte ihbarlarda Narin’in cansız bedeninin farklı noktalarda bulunduğuna dair 50'den fazla telefon çağrısı yapıldığı tespit edildi.

JASAT RAPORLARINDA YER ALDI

Narin’in amcası Salim Güran’ın işçisi R.A’nın hem ses kayıtları ortaya çıkmış hem de ekiplerin dikkatini dağıtmak  ve hedef saptırmak istediği tespit edilmişti.  Mahkeme dosyasına giren JASAT raporunda ise şu ifadelere yer verildi:

“Suriyelilerin kaldığı çadıra yakın bir konumda terlik bulunduğu” iddia edilerek jandarma personelinin bu kısma yönlendirilmeye çalışıldığı,

Köyde yangın çıkarıldığı, arama kurtarma çalışmaları esnasında olağan dışı elektrik kesintilerinin yaşandığı,

İki şahsın bir kız çocuğunu köyün üst tarafına götürdüğü şeklindeki ihbarda bulunulduğu,

Yanlış ifadelerle güvenlik birimlerinin yanlış yönlendirildiği, arama ekiplerini Eğertutmaz Deresi’nden uzaklaştırılmaya çalışıldığı,

Bu eylemlerin bir kısmının Güran ailesinin bazı üyeleri tarafından yapıldığı bilgisi yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiracılar İsyanda! "Her Kaleme Zam Geldi Asgari Ücrete Gelmedi"

Kiracılar İsyanda! "Her Kaleme Zam Geldi Asgari Ücrete Gelmedi"