Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay Antakya'da çöplük alanda çıkan yangın korkuttu

Hatay Antakya'da çöplük alanda çıkan yangın korkuttu

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Serinyol Mahallesi'nde bulunan çöplük alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Antakya'da çöplük alanda çıkan yangın korkuttu
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi'nde E-5 karayolu üzerinde bulunan çöplük alanda yangın meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki yerleşim yerlerini ve arazileri tehdit eder hale geldi. Ancak, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Çevredeki Arazilere Sıçramadan Kontrol Altına Alındı

Yangının büyümesi ve çevredeki arazilere sıçrama ihtimali vatandaşlarda endişe yarattı. Ancak itfaiye ekipleri, yangının yayılmasını engelleyerek çevredeki arazilerde olası bir tehlikeyi önledi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

İtfaiye Ekiplerinden Hızlı Müdahale

Bölgede yaşayan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin yangına hızlı müdahale ederek büyük bir felaketi önlemesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Yangının daha fazla alana yayılmadan söndürülmesi, çevredeki yerleşim yerleri ve tarım arazileri için büyük bir tehlikeyi bertaraf etti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve Çevre İllerde Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak?

Antalya ve Çevre İllerde Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak?