Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de dev operasyon: 164 şahıs yakalandı cepkanelik ele geçirildi

Mersin'de dev operasyon: 164 şahıs yakalandı cepkanelik ele geçirildi

Mersin’de polis ekipleri tarafından düzenlenen arama, denetim ve operasyonlarda 164 kişi yakalandı, cephanelik ve uy*şturucular ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de dev operasyon: 164 şahıs yakalandı cepkanelik ele geçirildi
KAYNAK: İHA

Mersin’in Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında oluşturulan 130 arama ve kontrol noktasında yapılan denetimlerde 28 bin 750 kişi ve 5 bin 100 araç incelendi. Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen kontrollerde birçok suçlu yakalandı.

Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Polis ekipleri, aldıkları ihbarlar ve yapılan araştırmalar sonucunda 10 farklı noktaya operasyon düzenledi. Bu operasyonlarda biri kalaşnikof olmak üzere 3 uzun namlulu silah, bu silahlara ait 175 fişek, 23 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 345 fişek, 3 av tüfeği ve 3 kurusıkı silah ele geçirildi. 

164 Şahıs Yakalandı, 30’u Tutuklandı

Gerçekleştirilen kontroller ve operasyonlar neticesinde toplam 164 aranan şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında 88'i nitelikli dolandırıcılık, 12'si hırsızlık, 1'i yağma ve gasp, 63'ü ise diğer suçlardan aranan kişiler bulunuyor. Bu şahıslardan 30’u, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Uy*şturucu ile Mücadele

Uy*şturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda ise dikkat çekici miktarda uy*şturucu madde ele geçirildi. Operasyonlar sırasında 923 adet uy*şturucu hap, 773,95 gram met*mfetamin, 355,56 gram b*nzai ve çeşitli miktar ve türde uy*şturucu madde elde edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Masterchef'te Eleme Adayları Kimler Oldu? Dün Akşam Masterchef'te Neler Oldu?

Masterchef'te Eleme Adayları Kimler Oldu? Dün Akşam Masterchef'te Neler Oldu?