Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da işçi servisi ile hafriyat kamyonu çarpıştı: 4 öl* 6 yaralı

Adana'da işçi servisi ile hafriyat kamyonu çarpıştı: 4 öl* 6 yaralı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Atakaş Kömürcülüğe ait işçi servisi ile bir hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu meydana gelen kazada çok sayıda öl* ve yaralı var.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adana’nın Ceyhan ilçesi Sarımazı Mahallesi Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda yaşanan trafik kazasında, Atakaş Kömürcülüğe ait işçi servisi ile bir hafriyat kamyonu çarpıştı. Saat 07.00 sıralarında meydana gelen kazada, işçi servisini kullanan Mehmet Emin Ulusoy yönetimindeki minibüs, hafriyat kamyonu ile çarpıştı.

Kazada 3 Kişi Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Çarpışma sonucu, işçi servisi şoförü Mehmet Emin Ulusoy, işçiler Erol Durmuş ve Mustafa Okur olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazayı gören vatandaşların durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılardan Biri Hastanede Hayatını Kaybetti

Kazanın ardından Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, servis aracında sıkışan işçileri kurtardı. Yaralanan 7 işçi ise hastanelere kaldırıldı. Ancak yaralılardan biri olan Mehmet Çetin, tedavi altına alındığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

İşçiler Atakaş Kömür Ocakları'na Gidiyordu

Kazada yaşamını yitiren ve yaralanan işçilerin, Hatay’ın Payas ilçesinden alınarak, Ceyhan Yumurtalık Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Atakaş Kömür Ocakları’na götürüldüğü öğrenildi. Yetkililer, kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marsilya'da PKK Yandaşlarının Sözde Festivalinde Terör Propagandası Yapıldı

Marsilya'da PKK Yandaşlarının Sözde Festivalinde Terör Propagandası Yapıldı