Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da dişi çok ağrıyınca kliniğe pompalıyla s*ldırdı

Adana'da dişi çok ağrıyınca kliniğe pompalıyla s*ldırdı

Adana'da diş tedavisinin uzamasına sinirlenen bir kişi, kliniğe s*lahlı s*ldırı düzenledi. Saldırgan ve arkadaşı güvenlik kamerasından yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir diş kliniğinde, tedavi süresinin uzaması üzerine çıkan öfke, s*lahlı s*ldırıya dönüştü. Orhan A. (22) isimli şahıs, gece saatlerinde arkadaşı Muhammed Can K. (21) ile birlikte, tedavi gördüğü diş kliniğine pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırı anları, klinikteki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Saldırganlar, motosikletle olay yerinden kaçtı.

Klinik Çalışanları Sabah Saldırıyı Fark Etti

Olayın ardından sabah saatlerinde iş yerini açan Doğan T. (55), kliniğin camlarının kırıldığını fark etti. Durumu hemen polise bildiren klinik çalışanı, saldırının şokunu yaşarken, olay yerine Adana Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, saldırganların kimliğini kısa sürede tespit etti.

Saldırganlar Evlerinde Yakalandı

Polis ekipleri, yaptıkları titiz incelemelerin ardından şüpheliler Orhan A. ve Muhammed Can K.'yi evlerine düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Silahı kullanan Orhan A.'nın verdiği ifade ise dikkat çekti. Orhan A., "Dişim ağrıyordu, tedavim de uzayınca sinirlendim ve ateş ettim" diyerek saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Mahkemede Tutuklandılar

Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Orhan A. ve Muhammed Can K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih Portakal asgari ücret beklentilerini açıkladı! 'Vermek zorunda'

Fatih Portakal asgari ücret beklentilerini açıkladı! 'Vermek zorunda'