Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da apartman dairesine uy*şturucu serası kurdular

Adana'da apartman dairesine uy*şturucu serası kurdular

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, apartman dairesine kurulan uy*şturucu serasında 50 kök Hint keneviri ele geçirdi. Bir şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da apartman dairesine uy*şturucu serası kurdular
KAYNAK: İHA

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda Çukurova ilçesinde apartman daireleri içerisinde uy*şturucu imalatı yapıldığını tespit etti. Şüphelilerin, dairelere iklimlendirme sistemi kurarak kapalı alanda uy*şturucu üretimi gerçekleştirdiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon, bu sistemlerin kullanılarak yasa dışı faaliyetlerin yürütüldüğünü gözler önüne serdi.

Baskınlarda Neler Ele Geçirildi?

Jandarma ekipleri, tespit edilen iki adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. Yapılan aramalarda, 100 gram kubar esrar, 50 kök ekili halde Hint keneviri, 2 adet iklimlendirme sistemi, 2 adet havalandırma sistemi ve kapalı alanda uy*şturucu imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Bu ekipmanların, uy*şturucu bitkilerinin yetiştirilmesi ve saklanmasında kullanıldığı belirlendi.

Gözaltına Alındı

Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin, uy*şturucu imalatı ve ticareti yaptığı iddiasıyla adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor. Jandarma ekipleri, uy*şturucu ticaretine karşı mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kandilli açıkladı! Kütahya'da deprem

Kandilli açıkladı! Kütahya'da deprem