Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana Yumurtalık'ta öğrencilere ücretsiz çorba dağıtıldı

Adana Yumurtalık'ta öğrencilere ücretsiz çorba dağıtıldı

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, öğrencilere yönelik ücretsiz çorba ikramı başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Yumurtalık'ta öğrencilere ücretsiz çorba dağıtıldı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, daha önce başlattığı 5 lira karşılığında çay ve simit ikramının ardından, şimdi de öğrenciler için ücretsiz çorba dağıtımını hayata geçirdi. Belediye bünyesinde bulunan Güney Yıldızı Büfesi'nde, Yumurtalık halkına ekonomik koşullar altında hizmet sunulmaya devam ediliyor. Öğrencilere ücretsiz sunulan bu hizmetin yanı sıra, vatandaşlar ise 15 lira karşılığında çorba içebiliyor.

Tüm Öğrencilere Ücretsiz Çorba

Yumurtalık'taki öğrencilere sunulan bu imkan, özellikle aileler tarafından olumlu karşılandı. Yumurtalık Belediyesi’ne ait Güney Yıldızı Büfesi'nde öğrencilere çorbanın yanı sıra ekmek de ücretsiz olarak veriliyor. Erdinç Altıok, ilçedeki 1 yüksekokul, 1 lise, 8 ortaokul, 1 halk eğitim merkezi ve 14 ilkokulda eğitim gören tüm öğrencilerin bu hizmetten yararlanabileceğini belirtti.

Öğrencilere ve ailelere destek

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Türkiye'nin geleceğinin çocuklar olduğuna vurgu yaparak, öğrencilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. Altıok, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum malum, öğrencilerimiz çeşitli maddi zorluklarla mücadele ediyor. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak, Yumurtalık'taki tüm öğrencilerimize ücretsiz çorba ikramı projesini hayata geçirdik. Amacımız, öğrencilere ve ailelerine biraz olsun katkı sağlamak” dedi.

Öğrencilere ücretsiz, yetişkinlere 15 tl

Başkan Altıok, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını ön planda tutarak, halkın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Öğrencilere sunulan ücretsiz hizmetin yanı sıra, vatandaşlar için de makul fiyatlı çorba satışını başlattıklarını belirtti. Altıok, “Çorba fiyatını 15 lira gibi uygun bir seviyede tuttuk. Sosyal belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden, çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPhone 16 Ekran ve Pil Değişim Ücretleri Belli Oldu

iPhone 16 Ekran ve Pil Değişim Ücretleri Belli Oldu