Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana Kozan'da Göller Yayla Şenliği düzenlendi

Adana Kozan'da Göller Yayla Şenliği düzenlendi

Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlenen Göller Yayla Şenliği'ne Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar katıldı ve Saimbeyli'nin köylerinde halkla buluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana Kozan'da Göller Yayla Şenliği düzenlendi
KAYNAK: İHA

Adana'da, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli ilçesinin Cumhurlu, Kızılağaç, Çeralan ve Himmetli köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karalar, seçimlerde verdikleri destek için Saimbeyli halkına teşekkür ederek, "Hiç kimse benim için ‘Seçimden seçime geliyor’ diyemez" ifadesini kullandı. Karalar, Adana için seve seve çalışmaya devam edeceklerini belirtti ve yol, tarım sulaması gibi önemli ihtiyaçlara yönelik çalışmaları hızlandıracaklarının sözünü verdi.

Kadınların Sorunlarına Özel İlgi gösterdi

Köy ziyaretleri sırasında Başkan Zeydan Karalar, özellikle kadınlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini tartıştı. Kadınların taleplerine özel önem verdiklerini ifade eden Karalar, sosyal belediyecilik anlayışıyla Adana'ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Göller Yayla Şenliği'nde Coşkulu Karşılama

Köy ziyaretlerinin ardından Kozan ilçesinin Göller Yaylası'nda düzenlenen Göller Yayla Şenliği'ne katılan Başkan Zeydan Karalar, burada coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Karalar, Adana halkına eşit, adil ve ayrım gözetmeksizin hizmet ettiklerini belirterek, "Adana’mıza hem yol, su, altyapı gibi fiziksel hizmetleri yapıyoruz hem de Adana’nın değerlerine sahip çıkma konusunda mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Kozan'da Yol ve Su Hizmetleri

Başkan Zeydan Karalar, Kozan Göller'de 23 kilometrelik yol yapım işi ve su şebekesi yenileme gibi projeleri bölge halkının hizmetine sunduklarını açıkladı. Ayrıca, içme suyu ile bahçe sulama yapılmaması konusunda önemli uyarılarda bulunarak, su kaynaklarının korunmasının önemine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2012 model Mercedes -Benz

İcradan satılık 2012 model Mercedes -Benz