Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Türkiye'de ilk defa Albino Çakal görüntülendi

Türkiye'de ilk defa Albino Çakal görüntülendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ülkemizde ilk kez görülen Albino Çakal'ın görüntülerini yayınladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından Türkiye'de ilk defa kaydedilen albino çakalın görüntülerini paylaştı. Yumaklı, bu nadir olaya tanıklık etmenin önemine vurgu yaparak, çiftçi Ramazan Gül'e teşekkür etti.

Albino Çakal Türkiye'de İlk Kez Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Tarafından Kaydedildi

Bakan Yumaklı, Türkiye'de ilk defa görülen albino çakalın doğal yaşamını sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu özel anın kayıt altına alınmasını sağlayan doğasever çiftçi Ramazan Gül'e Bakan Yumaklı teşekkür etti ve yaban hayatının zenginliklerini koruma çağrısında bulundu.

Türkiye'de Ilk Defa Albino Çakal Görüntülendi

Nadir Güzellik

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'Bugün doğada nadir görülen bir olaya tanıklık ediyoruz. Ülkemizde ilk kez “Albino çakal” kayıt altına alındı. Ömrün uzun, yeşil vatan her daim yuvan olsun. Bu özel ve nadir güzelliği fark edip kayıt altına alarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerimize ulaştıran doğasever çiftçimiz Ramazan Gül’e teşekkür ediyorum. Yaban hayatı zenginliğimizin ve bu nadir güzelliklerimizin hep birlikte farkında olacak ve koruyacağız.' dedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne ulaştırılan bu nadir güzellik, doğanın zenginliği ve korunması gereken özel bir canlı olarak dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Yılın Basın Fotoğrafları’ Jürisi Antalya’da Toplandı

‘Yılın Basın Fotoğrafları’ Jürisi Antalya’da Toplandı