Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Milas'taki orman yangınında jetski engeli!

Milas'taki orman yangınında jetski engeli!

Milas'ta çıkan orman yangınına müdahale eden yangın uçakları, Güvercinlik Körfezi'nde su almak isterken jetski kullanıcılarının engeliyle karşılaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milas'taki orman yangınında jetski engeli!
KAYNAK: İHA

Dün Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen orman yangınına müdahale etmek için havalanan yangın uçakları, su almak üzere Güvercinlik Körfezi'ne iniş yaptıklarında beklenmedik bir sorunla karşılaştı. Körfezde bulunan jetski kullanıcıları, yangın uçaklarının su almasını zorlaştırarak yangın söndürme çalışmalarını aksattı.

A W228679 02

Yangın Söndürme Çalışmaları Gecikti

Yangının kontrol altına alınmasını geciktiren bu durum, yetkilileri harekete geçirdi. Yetkililer, jetski kullanıcılarının dikkatli olmaları ve yangın söndürme faaliyetlerine engel olmamaları konusunda uyarıda bulundu. Körfezdeki bu engelin, yangınla mücadeleyi nasıl etkilediği yetkililer tarafından vurgulandı.

A W228679 01

Görüntüler Sosyal Medyada Paylaşıldı

Yaşanan soruna dikkat çekmek amacıyla yetkililer, yangın söndürme uçağından kaydedilen görüntüleri paylaştı. Paylaşılan görüntülerde, denizden su almak isteyen uçağın önünde jetskinin ciddi bir engel oluşturduğu açıkça görüldü.

A W228679 03


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt verdi

Erdoğan Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt verdi