Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Köpeği ezmemek için canlarından oldular

Köpeği ezmemek için canlarından oldular

AKP’li eski Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman, hem ağabeyini hem yengesini kaybetti. Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran 59 yaşındaki Orhan Filiz Gençelli, otomobilinin aydınlatma direğine çarpması nedeniyle yaşamını yitirdi. Kazada ağır yara

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köpeği ezmemek  için canlarından oldular

 

 

AKP’li eski Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman, hem ağabeyini hem yengesini kaybetti. Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran 59 yaşındaki Orhan Filiz Gençelli, otomobilinin aydınlatma direğine çarpması nedeniyle yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan eşi Gülizar Gençelli de kurtarılamadı.

 

Köpeği ezmemek için otomobiliyle aydınlatma direğine çarparak ölen 59 yaşındaki Orhan Filiz Gençelli ile eşi Gülizar Gençelli'nin cenazeleri, toprağa verildi. Cenaze namazına Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Serik’TE  önüne çıkan köpeği ezmemek için otomobiliyle aydınlatma direğine çarparak ölen Orhan Filiz Gençelli ile eşi 54 yaşındaki Gülizar Gençelli, Muratpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Gençelli çiftinin kazada yaralı kurtulan kızları Beyza, cenaze namazına tekerlekli sandalyeyle getirildi. Üzgün olduğu gözlenen Beyza ve Berna kardeşler, yakınları tarafından teselli edildi. Cenaze namazına Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akp  Antalya milletvekilleri ile Gençelli çiftinin yakınları katıldı. Çavuşoğlu, kazada ağabey ve yengesini kaybeden AKP İl Kadın Kolları eski Başkanı Ayşe Güliz Yılman'a başsağlığı diledi. Gençelli çiftinin tabutu sevenlerinin omzunda cenaze aracına taşındı. Gençelli çifti Arapsuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Antalya’yı yasa boğan kaza Serik Caddesi’nde  saat 06.30’da meydana gelmişti. 07 ADA 50 plakalı otomobille Alanya yönüne seyreden Orhan Filiz Gençelli, Serik Caddesi'ne geldiğinde yola köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran Gençelli'nin kullandığı otomobil, yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Direği deviren araç, refüje çıkarak durdu. Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen araçtaki sürücü Gençelli, eşi Gülizar ile kızları Berna ve Beyza sıkıştı. Yaralılara ilk müdahaleyi, hemen otomobilin arkasında seyreden ve kazaya şahit olan 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı. Orhan Filiz Gençelli'nin yaşamını yitirdiğini tespit eden görevliler, araçta sıkışan Gülizar Gençelli ve kız çocukları için itfaiyeden yardım istedi. Ancak tüm çabalara rağmen Gülizar Gencelli’de kurtarılamadı.   Gencelli çiftinin hayatını kaybettiği kazada çocukları 21 yaşındaki Berna ve 18 yaşındaki Beyza ise ağır yaralanmıştı.(DHA)

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Umut’a yeni umut

Umut’a yeni umut