Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Göle yansıyan kayadaki gizli figür... Figürde ne var?

Göle yansıyan kayadaki gizli figür... Figürde ne var?

Bursa'nın İznik ilçesinde, İznik Gölü kıyısındaki Müşküle Kayası'nın suya yansıyan ilginç figürleri, sosyal medyada büyük ilgi çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göle yansıyan kayadaki gizli figür... Figürde ne var?
KAYNAK: İHA

Bursa'nın İznik ilçesinde, İznik Gölü kıyısındaki Müşküle Kayası'nın suya yansıyan ilginç figürleri, sosyal medyada büyük ilgi çekiyor. Bu kayada beliren kurukafa, aslan ve maymun benzeri figürler, fotoğrafın paylaşılmasıyla birlikte sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişi tarafından paylaşıldı.

İznik ilçesine bağlı Müşküle Köyü'nde yaşayan İbrahim Tektaş, İznik Gölü kıyısındaki ve yerelde Sarı Kaya olarak bilinen kayanın fotoğrafını çekti ve bu ilginç görüntüyü sosyal medya hesabında paylaştı. İlk bakışta sadece bir kaya ve suya yansıyan görüntü olarak görünen fotoğraf, takipçilerin yorumlarıyla birlikte farklı bir boyut kazandı ve hızla paylaşım rekorları kırdı. Fotoğraf, 90 derece sola çevrildiğinde ortaya büyük bir kurukafa, onun içinde ise yeleli aslan ve gözlük takmış bir maymun figürleri çıkıyor.

Göle Yansıyan Kayada Şok Eden Figür...

Bu eşsiz doğa olayı, sanatseverlerin ve doğa tutkunlarının ilgisini çekerken, sosyal medya üzerinde paylaşılan benzeri görüntülerin paylaşım rekorları kırması da dikkat çekiyor. İznik Gölü çevresindeki bu ilginç kayanın, doğanın sürprizleri arasında özel bir yere sahip olduğu söylenebilir.

Göle Yansıyan Kayada Şok Eden Figür...2

Göle Yansıyan Kayada Şok Eden Figür...,3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaspor Antalyaspor'u devirmek istiyor

Konyaspor Antalyaspor'u devirmek istiyor