Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Bazı illerde meteorolojik yoğun kar uyarısı!

Bazı illerde meteorolojik yoğun kar uyarısı!

Meteoroloji'den gelen rapora göre, 14 Ocak'ta 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı var. Yoğun kar yağışı ise Şırnak, Ağrı, Van ve Hakkari'de bekleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bazı illerde meteorolojik yoğun kar uyarısı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Şırnak'ın doğusu ve Hakkari çevresinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Marmara, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayları, pus ve sis hadiseleri tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor. Sarı ve turuncu kodla uyarı yapılan iller: Ağrı, Bitlis, Hakkari, Muş, Siirt, Van ve Şırnak.

Marmara Bölgesi Hava Durumu:

Marmara bölgesinde parçalı bulutlu geçiş bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayları, yer yer sis ve pus hadiseleri tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi Hava Durumu:

Ege bölgesinde parçalı zamanla Güney Ege kıyılarının çok bulutlu geçeceği, gece saatlerinde Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinde yer yer sağanak yağış bekleniyor. İç kesimlerinde buzlanma ve don olayları, yer yer sis ve pus hadiseleri tahmin ediliyor.

Akdeniz Bölgesi Hava Durumu:

Akdeniz bölgesinde parçalı zamanla kıyı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği, gece saatlerinde Antalya'nın doğusu (Alanya ve Gazipaşa) ile Hatay çevrelerinde yer yer sağanak yağış bekleniyor. İç kesimlerinde buzlanma ve don olayları, yer yer sis ve pus hadiseleri tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz Bölgesi Hava Durumu:

Batı Karadeniz bölgesinde parçalı bulutlu geçiş bekleniyor. İç kesimlerinde buzlanma ve don olayları, yer yer pus ve sis hadiseleri tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Hava Durumu:

Orta ve Doğu Karadeniz'de parçalı, doğu kesimlerinde yer yer çok bulutlu geçiş bekleniyor. İç kesimlerinde buzlanma ve don olayları, yer yer pus ve sis hadiseleri tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde çığ tehlikesi bulunuyor.

Doğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu:

Doğu Anadolu'da parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimlerinde kar yağışlı geçiş bekleniyor. Kar yağışının Şırnak'ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayları, yer yer pus ve sis bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu :

Güneydoğu Anadolu'da parçalı, doğusunda yer yer çok bulutlu, Siirt'in doğu çevrelerinde yağmurlu geçiş bekleniyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar kaç TL? Euro kaç TL? 14 Ocak 2024

Dolar kaç TL? Euro kaç TL? 14 Ocak 2024