Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu azaldı

Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu azaldı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle Antalya sahillerinde yoğunluk azaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte Konyaaltı sahilinde yoğunluğun büyük ölçüde azaldığı gözlemlendi. Nem oranının %77, hissedilen hava sıcaklığının ise 36 derece olduğu süreçte Antalya, 4 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turisti ağırladı. Tatilcilerin şehirlerine geri dönmesiyle birlikte sahil bölgelerindeki kalabalık dağıldı. Bayram tatili süresince neredeyse adım atacak yer kalmayan Konyaaltı Sahili, şimdi ise yabancı turistler ve tatilini uzatan yerli vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu azaldı

Almanya'dan tatil için Antalya'ya gelen ve her yıl burayı tercih eden Bestami Nurettin Alıç, 'Biz genellikle her yıl Antalya’ya geliriz. Bayramı Antalya’da geçirmek istedim. Gurbetçi olarak burası çok iyi, şu anda tatilimiz bitti. Bayram bittiği için geri dönüş yapacağız, lakin uçaklar sürekli rötar yaptığı için gecikme oluyor. İnşallah salı ya da çarşamba gitmeyi planlıyoruz. Sahil ve sıcaklık çok iyi, efsane bir şey. Böyle bir havayı Almanya’da bulmanız çok zor. Vatanımız çok iyi, kıymetini bilmemiz gerekiyor' diye konuştu.

Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu azaldı

Kurban Bayramı tatili için İstanbul'dan Antalya'ya gelen ve tatillerini uzatma kararı alan Bülent Arıcı ise, 'Geçen senede gelmiştik buraya, beğenmiştik. Bu sene tekrar tercih ettik. Antalya güzel, biz seviyoruz. 4-5 burada kaldık, bir hafta kadar da Alanya’ya gittik. Birkaç gün daha burada kaldıktan sonra İstanbul’a döneceğiz. İstanbul’un kaosunda yaşanılmaz. Burada sakinlik var, dinginlik var' dedi.

Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu azaldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kısa Çalışma Ödeneği yönetmeliği yenilendi!

Kısa Çalışma Ödeneği yönetmeliği yenilendi!