Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Antalya Sağanak Yağışın Esiri Oldu

Antalya Sağanak Yağışın Esiri Oldu

Antalya'da beklenen sağanak yağışlar, gece saatlerinde başladı. Kısa sürede kenti etkisi altına alan yağışlar, su baskınlarına yol açtı. Meteoroloji, iç batı bölgeler için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunarak vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Antalya'da sağanak yağış bugün akşam saat 22:00 civarında etkili olmaya başladı. Meteoroloji'nin önceden duyurduğu yağış, kısa sürede şehri etkisi altına aldı. Şehrin birçok bölgesinde yollar göle dönerken, bazı alanlarda su birikintileri oluştu. 

Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Perşembe günü iç batı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, "Yapılan son değerlendirmelere göre Perşembe iç batı bölgelerde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Isparta ve Burdur illeri, Antalya'nın iç kesimleri, Denizli'nin doğusu, Konya'nın batısı ile Eskişehir'in güneyinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağısı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Bir Kadın Öz Annesini Defalarca Bıçakladı

Ankara'da Bir Kadın Öz Annesini Defalarca Bıçakladı