Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Adana 44 dereceyi gördü! Kanallar doldu taştı

Adana 44 dereceyi gördü! Kanallar doldu taştı

Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası Adana'yı etkisi altına aldı. Çocuklar sulama kanallarında serinlerken, vatandaşlar parkları tercih etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana 44 dereceyi gördü! Kanallar doldu taştı
KAYNAK: İHA

Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla birlikte Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Adana'da, termometreler 44 dereceyi gösterdi. Meteorolojinin hava sıcaklığını 38 derece olarak belirlediği kentte, nemle birlikte hissedilen sıcaklık 48 dereceyi buldu. Sıcak havadan bunalan çocuklar sulama kanallarına akın ederken, vatandaşlar ise parkları serinlemek için tercih etti.

A W241874 02 Result

Çocuklar Havuz İstiyor

Sulama kanalında serinleyen çocuklardan Yusuf Taşkıran, yetkililere seslenerek, 'Devletimiz bize bir havuz açsa 10 numara olur. Biz burada kimseyi yüzdürmeyiz. Buradan özellikle belediyelere sesleniyorum. Yazık günah, küçük çocuklar boğuluyor. Buraya bir havuz yaparlarsa kesinlikle burada yüzmeyiz. Havuzlar pahalı olunca gelip burada kanalda yüzüyoruz' dedi.

A W241874 04 Result

Yaklaşık 4 yıldır kanallarda yüzdüğünü belirten Gökhan Yüksel ise, 'Alıştık artık. İyi yüzdüğümüz için tehlikeli değil. Ölüm Allah'ın emri' şeklinde konuştu.

A W241874 06 Result

Parklarda Serinleme Çabası

Parkta ağaçların gölgesinde serinlediğini belirten emekli Salim Kaptan ise, 'Adana bilindiğinden daha sıcak. Millet kaçacak yer arıyor. Çukurova'nın nem durumu zaten meşhur. Günde 2 sefer banyo yapıyoruz ama nafile' dedi.

A W241874 03 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman Kahta'da Akaryakıt Tankeri Devrildi: Yangın Söndürüldü

Adıyaman Kahta'da Akaryakıt Tankeri Devrildi: Yangın Söndürüldü