Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji WhatsApp Kullanıcıları İçin Yeni Özelliklerini Tanıttı

WhatsApp Kullanıcıları İçin Yeni Özelliklerini Tanıttı

Dünya genelinde birçok kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sürekli kendini geliştirmeye devam ediyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
WhatsApp Kullanıcıları İçin Yeni Özelliklerini Tanıttı
KAYNAK: Haber Merkezi

WhatsApp, iOS kullanıcıları için beklenen yeni özelliklerini duyurdu. Kullanıcılar, artık videoları normal hızda, 1.5 kat veya 2 kat hızda izleyebilecek. Ayrıca, 'Picture-in-Picture' (PIP) modu ile videolar izlenirken diğer sohbetlere göz atma imkanı sağlanıyor.

WhatsApp Yeni Özellikleriyle Kullanıcıları Sevindiriyor

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendini geliştirmeye ve yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Özellikle iOS kullanıcıları için sevindirici bir gelişme yaşandı; uzun süredir beklenen bir özellik artık aktif hale geldi.

Videoları Hızlı İzleme Seçeneği Sunacak

Daha önce Android kullanıcılarına sunulan ve zaman tasarrufu sağlayan bu özellik, artık iOS platformunda da kullanılabilir durumda. WhatsApp’ın 24.20.78 sürümü ile birlikte, kullanıcılar videolarını normal hızda, 1.5 kat ya da 2 kat hızda izleyebilecekler. Bu sayede uzun videoları daha kısa sürede tamamlamak mümkün hale geliyor. Hız ayarını, oynatma çubuğunun yanındaki hızlı erişim butonuyla kolayca değiştirebilirsiniz.

Picture-in-Picture (PIP) Modu Gelecek

WhatsApp’ın son güncellemesiyle birlikte tanıtılan bir diğer özellik ise 'Picture-in-Picture' (PIP) modudur. Bu mod, videoları izlerken aynı anda diğer sohbetlere göz atmanızı veya farklı uygulamaları kullanmanızı sağlıyor. PIP modu, video ekranının boyutunu ayarlamanıza ve istediğiniz yere taşımanıza olanak tanıyarak daha esnek bir deneyim sunuyor.

WhatsApp’ın bu yenilikleri, kullanıcıların uygulamadan alacakları deneyimi önemli ölçüde artıracak. Kullanıcılar, içeriklerini daha pratik bir şekilde tüketme imkanına sahip olurken, iletişimlerini de kesintiye uğratmadan sürdürebilecekler.

WhatsApp Nedir?

WhatsApp, kullanıcıların anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama yapma, fotoğraf ve video paylaşma gibi iletişim hizmetleri sunan popüler bir mobil uygulamadır. 2009 yılında Brian Acton ve Jan Koum tarafından kurulan WhatsApp, zamanla dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşarak en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biri haline gelmiştir.

Temel Özellikleri

  • Anlık Mesajlaşma: Kullanıcılar, metin mesajları gönderebilir ve alabilir. Mesajlar, internet bağlantısı üzerinden iletilir.
  • Sesli ve Görüntülü Arama: Kullanıcılar, Wi-Fi veya mobil veri üzerinden diğer WhatsApp kullanıcılarıyla sesli veya görüntülü arama yapabilirler.
  • Medya Paylaşımı: Kullanıcılar, fotoğraf, video, ses kaydı ve belgeleri hızlı bir şekilde paylaşabilir.
  • Gruplar: Kullanıcılar, belirli bir konu veya arkadaş grubu etrafında oluşturulan sohbet gruplarında birden fazla kişiyle iletişim kurabilir.
  • Durum Paylaşımı: Kullanıcılar, fotoğraf veya video paylaşarak 24 saat boyunca görünür olan durum güncellemeleri yapabilir.
  • Son Görülme ve Çift Onay: Kullanıcılar, başkalarının en son ne zaman çevrimiçi olduklarını görebilir. Ayrıca, gönderilen mesajların alıcı tarafından okunduğunu gösteren çift onay simgesi vardır.
  • Uçtan Uca Şifreleme: WhatsApp, kullanıcıların iletişimlerini güvenli hale getirmek için uçtan uca şifreleme kullanır, bu sayede sadece gönderen ve alıcı mesajları okuyabilir.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor Hatayspor Maçı Öncesi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sivasspor Hatayspor Maçı Öncesi Hazırlıklarına Devam Ediyor