Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Apple Yeni iPad Air Modelini Ne Zaman Tanıtacak? İşte Özellikleri

Apple Yeni iPad Air Modelini Ne Zaman Tanıtacak? İşte Özellikleri

Apple, 2025 yılının ortalarında yeni iPad Air modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni modelde beklenen özellikler ve güncellemeler merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Apple Yeni iPad Air Modelini Ne Zaman Tanıtacak? İşte Özellikleri
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Apple, iPad Air modelinin güncellenmiş versiyonunu 2025 yılının ortalarında tanıtmayı planlıyor. Apple, mevcut iPad Air modelinin üzerinden bir yıl geçtikten sonra yeni bir iPad tanıtacak. Bu kararın arkasında ise, Apple’ın Magic Keyboard'u güncelleme isteği yatıyor.

Apple Yeni iPad Air Modelini Ne Zaman Tanıtacak? İşte Özellikleri

Yeni İpad Air Özellikleri Neler?

Apple, 2025 iPad Air modelini yeni nesil M3 işlemciyle donatmayı planlıyor. M2 işlemcisine göre çok daha hızlı ve verimli olan M3, genel performans ve grafik işleme alanında büyük bir sıçrama vadediyor. Özellikle %15 daha hızlı grafik işlemcisi sayesinde oyun severler ve yaratıcı profesyoneller, bu yeni tabletin sunduğu güçten tam anlamıyla faydalanacak.

Wi-Fi 7 ile Daha Hızlı Bağlantı sağlanacak

Yeni iPad Air, kablosuz bağlantı teknolojisini bir adım ileri taşıyarak Wi-Fi 7 desteği sunacak. Bu özellik, internet bağlantısının daha hızlı ve kesintisiz olmasını sağlayacak. Ayrıca, iPadOS 18 ile gelen Apple Intelligence özellikleri de M3 işlemciyle tam uyumlu olacak, bu da kullanıcı deneyimini daha da iyileştirecek.

Tasarımda Büyük Değişiklik Yok

Tasarım açısından büyük değişiklikler beklenmiyor. iPad Air, alüminyum gövde, kavisli kenarlar, Touch ID ve USB-C şarj girişi gibi mevcut özelliklerini koruyacak. 11 ve 13 inçlik ekran seçenekleriyle gelecek olan cihaz, hem şıklığı hem de performansı bir arada sunacak.

2024 11 İnç İpad Air Özellikleri Neler?

11 inç iPad Air, Apple Pencil Pro ile uyumlu olarak gelmesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, çizim yapmadan önceki önizleme özelliği de kullanıcıların işini kolaylaştıracak. Tasarım açısından önceki nesillerle benzerlik taşıyan 6. nesil iPad Air, arka tarafın sol üst kısmında yuvarlak tasarımlı bir kamera bulunduruyor. Ancak Apple, flaşı yeni oval kamera yuvasına yerleştirerek küçük bir tasarım değişikliği yaptı. Ultra geniş 12 megapiksel kamera da uzun kenarda konumlandırılmış.

11 inçlik iPad Air, hafif tasarımını sürdürmeyi başarmış. Mevcut renk seçenekleri arasında Uzay Grisi, Mavi, Mor ve Yıldız Işığı yer alıyor. Yeni model, LCD ekran ile devam ediyor; Apple’ın envanterinde bu ölçülerde mini-LED ekran panelleri bulunmadığı için kullanıcılar yine LCD ekran ile karşılaşacak. 11 inçlik Liquid Retina ekran, 1640 x 2360 piksel çözünürlüğe ve 60Hz yenileme oranına sahip, bu da kullanıcıların yeterli görüntü performansını elde etmesini sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şifa deposu kuşburnundaki tehlikeye dikkat! Fazlası zarar

Şifa deposu kuşburnundaki tehlikeye dikkat! Fazlası zarar