Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Mitsubishi yeni nesil robotlarıyla verimliliği ve esnekliği artırıyor

Mitsubishi yeni nesil robotlarıyla verimliliği ve esnekliği artırıyor

Mitsubishi, yeni nesil otomasyon sistemlerini Robot Yatırımları Zirvesi'nde tanıttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mitsubishi yeni nesil robotlarıyla verimliliği ve esnekliği artırıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet'in haberine göre, Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'nde, verimli ve esnek üretime odaklanan yeni nesil otomasyon sistemlerini tanıttı. Şirket, "Automating The World" konsepti ile zirveye katılarak, Cobot teknolojisi, MELSEC PLC, MELSERVO gibi esnek endüstriyel robotları sergiledi.

Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Nurettin Geçgel, günümüzde robotların endüstrinin vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini belirterek, 'Her aşamada, her alanda kullanılıyor. Biz Mitsubishi Electric olarak bütün fabrika otomasyon ürünlerini A’dan Z’ye tasarlayıp yapan nadir firmalardan biriyiz. Cobot, MELSEC PLC ve yapay zekaya yönelik çalışmalarımız var. Otomasyona yönelik çözümlerin tamamı tek elden çıkınca daha kolay entegrasyon yapıyoruz. İstenilen esnek üretim kapasitelerini, değişiklikleri rahat bir şekilde karşılıyoruz' dedi.

Mitsubishi yeni nesil robotlarıyla verimliliği ve esnekliği artırıyor

Şirket, fuarda ziyaretçilere interaktif robot demoları ile yeni nesil otomasyon sistem ve çözümlerini tanıttı. Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Robot Ürün Yöneticisi Zeynep Osmanpaşaoğlu, robotların hız ve esnek üretimde önemli rol oynadığını vurgulayarak, "Sadece sistemler daha entegre olacak. Biz de standımızda 5G ve yapay zeka teknolojisi ile entegre hale getirdiğimiz robot demolarımızı ziyaretçilerle buluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

Firma, fuarda ayrıca yenilenen robot el paneli ailesinin yeni ileri seviye modeli R86TB'yi tanıttı. Yüksek performanslı R86TB el paneli, kullanıcı dostu ara yüzü ve güçlü mühendislik yazılımı ile kolay kullanım sağlıyor. Interaktif robot demoları aracılığıyla Mitsubishi Electric, ziyaretçilere otomasyon ve robot teknolojilerindeki son gelişmeleri canlı olarak gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Android'e iPhone özelliği gelebilir

Android'e iPhone özelliği gelebilir