Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Instagram hikayeler için yeni özellik getiriyor

Instagram hikayeler için yeni özellik getiriyor

Instagram, hikayeler'e yepyeni bir özellik ekliyor. Bu özellik sayesinde, beğenmekten öte, beğendiğiniz hikayeleri ne kadar beğendiğinizi gösterebileceksiniz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Instagram hikayeler için yeni özellik getiriyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Instagram, hikayeler için yeni bir özellik olan "Süper Beğeni" üzerinde çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların beğeni düğmesine basılı tutarak daha yoğun bir beğeni ifadesi kullanmalarını sağlayacak.

'Süper Beğeni' ile Daha Yoğun İfade

Instagram'ın yeni özelliği olan 'Süper Beğeni', kullanıcıların bir hikayeye daha dikkat çekici bulduklarını vurgulamak için beğeni düğmesine basılı tutmalarını sağlayacak. Bu sayede, normal bir beğeniden daha yoğun bir ifadeyle içeriğe tepki gösterebilecekler.

Instagram hikayeler için yeni özellik getiriyor

Günde Bir Kez Kullanılabilir

Ancak kullanıcılar, 'Süper Beğeni' seçeneğini yalnızca günde bir kez kullanabilecekler. Bu kısıtlama, kullanıcıların özelliği dikkatlice ve ölçülü bir şekilde kullanmalarını sağlayacak.

Algoritma Sinyali Olarak Potansiyel

Özellik aynı zamanda bir algoritma sinyali olarak da işlev görebilir. Kullanıcılar, bir içeriği 'Süper Beğenerek' Instagram'a ilgilerinin daha yoğun olduğunu gösterebilirler, bu da sistem tarafından kullanıcının gelecekteki gönderileriyle ilgili daha fazla içerik önerisi yapılmasına yol açabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Konyaaltı'nda mahkemeden satılık hisseli 177 m² arsa

Antalya Konyaaltı'nda mahkemeden satılık hisseli 177 m² arsa