Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Trabzonspor’da Şenol Güneş Başakşehir Maçıyla Çıkış Yapmak İstiyor

Trabzonspor’da Şenol Güneş Başakşehir Maçıyla Çıkış Yapmak İstiyor

Trabzonspor, sezona kötü başlangıç yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Başakşehir maçını takımı toparlamak için kritik bir fırsat olarak görüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor’da Şenol Güneş Başakşehir Maçıyla Çıkış Yapmak İstiyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig’de sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, ilk 8 haftada 7 maç oynadı ve 1 haftayı BAY geçmesine rağmen yalnızca 9 puan toplayarak son üç sezonun en kötü performansını sergiledi. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu durumu düzeltmek ve takımı yeniden zirveye taşımak için Başakşehir maçını bir fırsat olarak görüyor.

2020-2021 sezonundan sonra en kötü başlangıç yaptı

Trabzonspor, şampiyon olduğu 2021-2022 sezonunda 7 maçta 15 puan toplarken, 2022-2023 sezonunda bu sayı 13 puan olarak gerçekleşti. Ancak bu sezon, 7 maçta yalnızca 9 puan toplayarak son üç sezonun en düşük puanını aldı. 2020-2021 sezonunda ise ilk 7 haftada 5 puan toplayarak benzer bir zorluk yaşamışlardı.

Başakşehir maçı kritik bir maç olacak

Trabzonspor, bu sezonki 7 maçında yalnızca 1 galibiyet alırken, 6 maçta beraberlikle yetindi ve zirve yarışından uzak kaldı. Maç başına 1.29 puan ortalaması yakalayan bordo-mavililer, çıkış yakalayarak tekrar üst sıralara tırmanmak için Başakşehir karşılaşmasını önemli bir viraj olarak görüyor. Şenol Güneş, bu maçı bir dönüm noktası yaparak takıma moral kazandırmayı ve zirveye yeniden tırmanmayı amaçlıyor.

mental ve fiziksel toparlanmaya odaklandı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı fırsata çeviren Şenol Güneş, takımını mental ve fiziksel olarak toparlamaya çalışıyor. Sezonun ilk 7 maçında alınan sonuçlar beklentilerin çok altında kaldığı için eleştirilerin odağında olan Güneş, oyuncularına yeniden güven aşılamak adına günde iki antrenman programıyla takımı hazırlıyor. Bu süreçte, takımdaki eksikleri gidererek sezonun kalan bölümünde istikrarlı bir performans yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Dünya Gıda Günü Gıda Güvenliği Masaya Yatırıldı

Antalya'da Dünya Gıda Günü Gıda Güvenliği Masaya Yatırıldı