Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Sivasspor Ligde Oynayacağı Hatayspor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Sivasspor Ligde Oynayacağı Hatayspor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Sivasspor Süper Lig'in 9.haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda sahasında Hatayspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor Ligde Oynayacağı Hatayspor Maçının Biletleri Satışa Çıktı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor, kendi sahasında Hatayspor’u ağırlayacak. Maç, 20 Ekim Pazar günü saat 13.30’da, Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Taraftarlar için karşılaşmanın bilet satışı bugün itibarıyla başladı.

Bilet fiyatları açıklandı

Sivasspor ve Hatayspor arasındaki oynanacak maçın bilet fiyatları da kulüp tarafından duyuruldu. VIP Alt Tribün biletleri 500 TL’den, Maraton Alt ve Üst tribün biletleri ise 300 TL’den satışa sunuldu. Daha uygun fiyatlı seçenek arayan taraftarlar için Osman Seçilmiş Güney Alt ve Üst Tribün biletleri 150 TL’den satılıyor.

Sivasspor - Hatayspor futbol maçı bileti

Ayrıca, Şeyda Yılmaz Kadın Tribün biletleri 300 TL, misafir tribün biletleri ise 195 TL olarak belirlendi.

İki Takım Arasında Rekabet

Sivasspor ile Hatayspor’un tarihteki ilk karşılaşması 11 Ekim 1980 yılında gerçekleşti. O dönem oynanan bu ilk mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki bu ilk maç, ilerleyen yıllarda sürecek çekişmeli mücadelelerin başlangıcı oldu.

Geçmişten günümüze Sivasspor ve Hatayspor, ligde toplamda 16 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Sivasspor’un üstünlüğü göze çarparken, Hatayspor da dişli bir rakip olduğunu defalarca kanıtladı. Bu karşılaşmalarda Sivasspor 5 galibiyet elde ederken, Hatayspor ise 3 galibiyetle sahadan ayrıldı. Geriye kalan 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Araç Kundaklama Şüphelileri Tutuklandı!

Manavgat'ta Araç Kundaklama Şüphelileri Tutuklandı!