Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Sergen Yalçın Antalyaspor maçı sonrası açıklama yaptı

Sergen Yalçın Antalyaspor maçı sonrası açıklama yaptı

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından futbolun doğasına vurgu yaparak, son saniye gollerinin normal olduğunu belirtti. Takımının kaybına üzüldüğünü ancak önlerindeki haftalara odaklanacaklarını dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sergen Yalçın Antalyaspor maçı sonrası açıklama yaptı
KAYNAK: İHA

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, futbolda böyle son saniye gollerinin olabildiğini belirtti. "Kaybettiğimiz için üzgünüz ama haftalar devam ediyor" diyen Yalçın, mücadelenin detaylarına değindi.

Dengeli Bir Mücadele

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir’e 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Yalçın, "Çok dengeli giden bir müsabaka diyebilirim. İlk yarı karşılıklı pozisyonlarla geçti, ikinci yarı çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum ama iyi mücadele ettik, rakibi karşılamayı başardık" şeklinde konuştu.

Şansın Oyunu: Futbolun Gerçekleri

Yalçın, mücadeledeki kritik anlardan biri olan son saniye golüne de değindi. "Son saniyede gelen gol, futbolda maalesef böyle şans golleri olabiliyor. Söylenecek bir şey yok. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama haftalar devam ediyor" ifadelerini kullanan Yalçın, takımının önündeki maçlara odaklanacaklarını belirtti.

Önümüzdeki Haftaya Hazırlık

Antalyaspor Teknik Direktörü, önlerindeki müsabakalara hazırlanacaklarını da sözlerine ekledi. "Önümüzdeki hafta oynayacağımız maça hazırlanacağız" diyen Yalçın, takımının performansını arttırmak için çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siyasi arenada sarsıcı istifa! Mitingle bağlantılı mı?

Siyasi arenada sarsıcı istifa! Mitingle bağlantılı mı?