Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Real Madrid'te Arda Güler ilk 11'de sahaya çıkacak

Real Madrid'te Arda Güler ilk 11'de sahaya çıkacak

Real Madrid, La Liga'nın 2. haftasında Real Valladolid'i ağırlayacak. Maçın detayları, Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı ve karşılaşmanın yayını hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Real Madrid'te Arda Güler ilk 11'de sahaya çıkacak
KAYNAK: Haber Merkezi

İspanya La Liga'da heyecan, 2. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Bu hafta Real Madrid, evinde Real Valladolid'i konuk edecek. Barcelona'nın galibiyetinin ardından puan kaybetmek istemeyen Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda 3 puan hedefliyor.

Maç Ne Zaman, Saat Kaçta?

Real Madrid ve Real Valladolid arasındaki mücadele bugün, yani [tarih] saat 18.00'de başlayacak. Maç, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak. İspanyol hakem Victor Garcia tarafından yönetilecek olan karşılaşma, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Maç, S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Real Madrid ile Valladolid arasındaki bu önemli karşılaşmayı S Sport'tan takip edebilecekler.

Arda Güler Maçta Oynayacak Mı?

Real Madrid sahasında oynayacağı Valladolid maçın ilk 11'i açıklandı. İşte İlk 11'ler Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Fran Garcia, Valverde, Tchoumeni, Arda Güler, Rodrygo, Vini Jr, Mbappe.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da ormanlık alanda örtü yangını çıktı

Hatay'da ormanlık alanda örtü yangını çıktı