Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Kasımpaşa Deplasmanında Liderliğini Koruyacak Mı?

Fenerbahçe Kasımpaşa Deplasmanında Liderliğini Koruyacak Mı?

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, milli aranın ardından 5. hafta maçında İstanbul ekibi Kasımpaşa’ya konuk olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe Kasımpaşa Deplasmanında Liderliğini Koruyacak Mı?
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig’in 5. haftasında, Fenerbahçe milli aranın ardından Kasımpaşa’ya konuk olacak. Yarın saat 17.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, sarı-lacivertlilerin liderlik mücadelesini sürdüreceği önemli bir maç olacak.

Fenerbahçe'nin Üstünlüğü Devam Ediyor

Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde Kasımpaşa ile bugüne kadar 42 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda sarı-lacivertliler 34 galibiyet elde ederken, mavi-beyazlılar sadece 4 kez galip geldi. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi. Fenerbahçe'nin rakip filelere gönderdiği 106 gole karşılık, Kasımpaşa 38 gol kaydetti. İki takım arasında oynanan son karşılaşma geçtiğimiz sezon Kadıköy'de Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

Fenerbahçe'nin Galibiyet Serisi

Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya karşı son yıllarda büyük bir üstünlük sağladı ve son 9 resmi maçını kazandı. Bu galibiyetlerin 8'i Süper Lig'den, biri ise Türkiye Kupası'ndan. Kasımpaşa, Fenerbahçe'yi son olarak Haziran 2020'de sahasında 2-0 mağlup etmişti.

Rekabetin En Farklı Skorları

İki takım arasındaki rekabette en farklı skor, 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'nin 6-0'lık galibiyetiyle gerçekleşti. Ayrıca, 2016-2017 ve 2022-2023 sezonlarında 5-1'lik sonuçlar elde eden Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda da 6-2'lik galibiyet aldı.

Fenerbahçe'nin Yenilmezlik Serisi

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamladı ve bu sezon da bu seriyi sürdürdü. Sarı-lacivertliler, son 31 lig maçında yenilgi yüzü görmedi ve bu süreçte 24 galibiyet, 7 beraberlik elde etti.

Dzeko'nun Formu

Fenerbahçe'nin Bosna-Hersekli forveti Edin Dzeko, sezona etkileyici bir başlangıç yaptı. Dzeko, Adana Demirspor, Göztepe, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor karşılaşmalarında fileleri havalandırdı. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 gol kaydetti.

Maçın Hakem Kadrosu

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?