Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Transfer Döneminde 8 Oyuncuyu Kadrosuna Kattı

Beşiktaş Transfer Döneminde 8 Oyuncuyu Kadrosuna Kattı

Beşiktaş, 2024-2025 futbol sezonunda 8 oyuncu transfer ederken, 13 oyuncuyla yollarını ayırdı. Yeni transferler arasında Rafa Silva dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Beşiktaş Transfer Döneminde 8 Oyuncuyu Kadrosuna Kattı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

 Beşiktaş, 2024-2025 futbol sezonunun birinci transfer dönemini oldukça hareketli geçirdi. 24 Haziran 2024’te başlayan ve 13 Eylül 2024’te sona eren transfer döneminde siyah-beyazlılar, 8 oyuncuyu kadrosuna dahil ederken, 13 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Yeni Transferler ve Öne Çıkan İsimler

Beşiktaş, sezonun ilk transfer döneminde 2 Türk ve 6 yabancı oyuncuyu kadrosuna kattı. Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu, Fatih Karagümrük’ten Can Keleş, Lazio’dan Ciro İmmobile, Atletico Madrid’den Gabriel Paulista ve Benfica’dan Rafa Silva bonservisiyle transfer edildi. Ayrıca, Augsburg’dan Felix Uduokhai, Benfica’dan Joao Mario ve Paris Saint-Germain'den Cher Ndour, satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Rafa Silva'nın Performansı

Yeni transferlerden Portekizli futbolcu Rafa Silva, Beşiktaş’ın transfer dönemindeki en dikkat çeken ismi oldu. Silva, siyah-beyazlı formayla çıktığı 6 maçta 4 gol ve 3 asist katkısı sağladı. Performansı ve saha içindeki liderliğiyle öne çıkan Silva, bonservis bedeli ödenmeden transfer edildi.

Savunma ve Forvet Takviyeleri

Savunma hattında yaşanan problemleri çözmek amacıyla Beşiktaş, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista’yı kadrosuna kattı. 33 yaşındaki Paulista, 6 resmi maçta 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Hücum hattına ise Lazio’dan transfer edilen İtalyan santrfor Ciro Immobile büyük bir katkı sundu. Immobile, siyah-beyazlı formayla oynadığı 6 maçta 7 gol kaydederek sezona etkili bir başlangıç yaptı.

Yollar Ayrılan ve Kiralık Oyuncular

Beşiktaş, transfer döneminde Valentin Rosier, Omar Colley, Ante Rebic, Cenk Tosun, Javi Montero, Ajdin Hasic, Umut Meraş, Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Rachid Ghezzal, Oğuzhan Akgün, Utku Yuvakuran ve Badra Cisse ile yollarını ayırdı. Ayrıca, Amir Hadziahmetovic, Emrecan Uzunhan, Jackson Muleka, Demir Ege Tıknaz, Kerem Atakan Kesgin, Tayfur Bingöl ve Vincent Aboubakar, 2024-2025 sezonunu kiralık olarak geçirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonun İlk Bölümüyle Şok Yarattı

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonun İlk Bölümüyle Şok Yarattı