Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor ve Beşiktaş Süper Lig'in 5'inci Haftasında Karşılaşıyor

Trabzonspor ve Beşiktaş Süper Lig'in 5'inci Haftasında Karşılaşıyor

Trabzonspor, Beşiktaş'ı Süper Lig'de 103. kez ağırlayacak. İki ekip arasında oynanacak 140. randevuda Trabzonspor'un üstünlüğü dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor ve Beşiktaş Süper Lig'in 5'inci Haftasında Karşılaşıyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, yarın saat 20.00'de Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu karşılaşma, iki takımın tarihindeki 140. randevu olacak. İlk olarak 11 Ekim 1973'te karşı karşıya gelen iki ekip, o maçta Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sahadan ayrılmıştı. Bugüne kadar oynanan 139 resmi maçta Beşiktaş 56, Trabzonspor ise 48 galibiyet elde etti. 35 maç ise berabere sonuçlandı. Bu mücadelelerde Beşiktaş 192, Trabzonspor ise 158 gol kaydetti.

Trabzonspor ve Beşiktaş Süper Lig'in 5'inci Haftasında Karşılaşıyor

Süper Lig'de 103. Karşılaşma

İki takım Süper Lig'de 103. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 102 maçta Beşiktaş 38 galibiyet elde ederken, Trabzonspor 37 kez kazanmayı başardı. 27 maç ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın Süper Lig'de attığı 144 gole, Trabzonspor 118 golle karşılık verdi.

Trabzon'daki Maçlarda Bordo-Mavililerin Üstünlüğü

Trabzon'da oynanan lig maçlarında Trabzonspor'un üstünlüğü dikkat çekiyor. Trabzon'da oynanan 50 maçta bordo-mavililer 24 galibiyet alırken, Beşiktaş 15 kez sahadan galip ayrıldı. 11 maç ise berabere sonuçlandı. Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı ve yeni stadyumda toplam 42 gol atarken, Beşiktaş 61 gol kaydetti. Geçen sezon Trabzon'da oynanan maçı Trabzonspor 3-0 kazanmıştı.

Şenol Güneş’in Dönüşü

Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş, 11 yıl aradan sonra takımının başına dönerek Beşiktaş’a karşı ilk kez sahaya çıkacak. Daha önce iki kez Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonu olan Güneş, Karadeniz ekibinin başında ilk maçında 3 puan hedefliyor. Güneş, Trabzonspor’u bu zorlu karşılaşmada galibiyete taşımayı amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel'den Erdoğan'ın özür çağrısına yanıt: Vera'dan özür dileyin

Özgür Özel'den Erdoğan'ın özür çağrısına yanıt: Vera'dan özür dileyin