Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig’de heyecan, milli aranın ardından hız kesmeden devam ediyor. Dikkat çeken karşılaşmalarından biri, Bodrum FK ile Başakşehir arasında oynanacak.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Bodrum FK, Süper Lig'deki ilk sezonunda zorlu bir süreçten geçiyor. Son olarak Göztepe deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle dönen Bodrum ekibi, ilk dört haftada sadece bir galibiyet alabildi. Evinde oynadığı Tümosan Konyaspor maçını 3-1 kazanırken, kalesini gole kapatmada zorlandı. Tarihinde ilk kez en üst ligde mücadele eden Bodrum FK, oynadığı dört maçta da kalesinde gol gördü. Orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı’yı Galatasaray'dan kadrosuna katan Bodrum FK'da Süleyman, Tunahan ve Mustafa’nın sakatlıkları devam ediyor. Süper Lig’de bu sezon oynadığı dört maçın üçünü kaybeden Bodrum FK, son olarak 2020/21 2. Lig sezonunda benzer bir performans sergilemişti (4 mağlubiyet, 1 galibiyet).

Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Başakşehir, yeni sezona başarılı bir başlangıç yaptı. Konferans Ligi'nde üç tur geçip grup aşamasına kalan ve ülke puanına katkı sağlayan Çağdaş Atan’ın ekibi, Süper Lig'de üç maçta 7 puan topladı. Son olarak Antalyaspor'u 5-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü ve attığı 10 golle en golcü ikinci takım oldu. Krzysztof Piatek, 4 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor. Süper Lig’de ilk üç maçında en fazla gol atan sezon başlangıcını gerçekleştiren İstanbul Başakşehir, deplasmandaki tek puan kaybını Çaykur Rizespor karşısında yaşadı.

Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Maç Öncesi Notlar

  • Bodrum FK ile Başakşehir arasında oynanan tek resmi maç, 120 dakikası 1-1 biten ve penaltılarla Başakşehir’in galip geldiği Türkiye Kupası karşılaşmasıydı (2021/22).
  • Süper Lig’e yükselen takımlar İstanbul temsilcileriyle oynadıkları son 12 maçı kazanamadı (4B 8M), son galibiyet 2024 Nisan'da Rizespor’a karşı (4-0 vs İstanbulspor) geldi.
  • Başakşehir, deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçının dörtünü kazandı, tek puan kaybını son karşılaşmada yaşadı (1-1 vs Rizespor). En son Eylül-Aralık 2023 arasında (yedi maç) üst üste 2+ deplasman maçında puan kaybetmişti.
  • Bodrum FK, Süper Lig’de bu sezon oynadığı dört maçın üçünü kaybetti ve son olarak 2020/21 2. Lig sezonunun ilk beş karşılaşmasında dört mağlubiyet yaşadı.
  • Başakşehir, Süper Lig tarihinde ilk üç maçında en fazla gol attığı sezon başlangıcını gerçekleştirdi (10 gol). Ancak bu gollerin sadece biri deplasmanda geldi (1-1 vs Rizespor).
  • Bodrum FK, Süper Lig’de bu sezon en fazla ikili mücadele kazanan takım (224) ve en fazla top kapan ekip konumunda (42).
  • Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı son iki maçta skor dezavantajı yaşamasına rağmen galip geldi, 2016/17 sezonundan bu yana üst üste üç karşılaşmayı bu şekilde kazanmadı.
  • Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig’de golü bulunmayan oyuncular arasında en fazla isabetli şut çeken isim (5).
  • Krzysztof Piatek, Süper Lig tarihinde Başakşehir formasıyla en fazla hat-trick yapan oyuncu (3) ve 2024 takvim senesinde top 10 ligde bunu en fazla başaran iki isimden biri (Erling Haaland ile birlikte).
  • Başakşehir’in Süper Lig’e o sezon yükselen takımlara attığı son beş golün dördünde Dimitris Pelkas’ın doğrudan katkısı var (2 gol & 2 asist).

Bodrumspor FK Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Maç, 23 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de Bodrum İlçe Stadı’nda gerçekleştirilecek. Hakem Zorbay Küçük’ün yöneteceği karşılaşma, beIN SPORTS 2 ekranlarından anlık olarak izlenebilecek.

Bodrumspor FK Başakşehir Muhtemel 11'ler

Bodrum FK: Sousa, Üzeyir, Herelle, Ali, Cenk, Mohammed, Gökdeniz, Fred, Samet, Dimitrov, Puşcaş

Başakşehir: Muhammed, Kemen, Hamza, Opoku, Lima, Berat, Deniz, Figueiredo, Pelkas, Serdar, Keny

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef'te 3. Dokunulmazlık Oyunu:13 Eylül Eleme Adayları Kim Oldu?

MasterChef'te 3. Dokunulmazlık Oyunu:13 Eylül Eleme Adayları Kim Oldu?