Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Samsunspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Samsunspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'de 5. haftanın heyecan dolu mücadelelerinden biri Samsun'da yaşanacak. Karadeniz ekibi Samsunspor, Konyaspor'u konuk edecek.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Samsunspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Milli Takım maçları için verilen kısa aranın ardından, 5. hafta mücadeleleri devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından biri Samsun'da oynanacak. Samsunspor, Karadeniz rakibi Konyaspor ile karşılaşacak.

Samsunspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Samsunspor, yeni teknik direktörü Thomas Reis yönetiminde başarılı bir başlangıç yaptı. Karadeniz ekibi, son iki deplasman maçını gol yemeden kazanarak formunu artırdı. Hatay deplasmanında 3-0'lık galibiyet elde eden Samsunspor'da, Muja attığı bir gol ve yaptığı bir asistle öne çıktı. Ancak, transfer döneminde yaşadığı zorluklar nedeniyle geçen sezonki kadrosu ile mücadele ediyor. 

Konyaspor, sezona Kağımpaşa deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyetle başlamıştı. Sonrasında iki yenilgi ve bir beraberlik yaşadı. Teknik direktör Ali Çamdalı, son olarak Hamidou Keyta ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Konyaspor, sezon başında önemli transferler gerçekleştirdi. A Milli Takım ile İzlanda maçında ilk 11'de oynayan ve bir gol pası veren Umut Nayir, Yusuf Erdoğan, Aleksic, ve Pedrinho gibi isimler, yeni transferler arasında dikkat çekti.

Maçın İstatistikleri ve Notlar

  • Samsunspor, Konyaspor'a karşı son dokuz Süper Lig maçını kazanamadı (4B 5M). Bu karşılaşmaların sekizinde kalesini gole kapatamadı.
  • Konyaspor’un Samsunspor’a konuk olduğu son beş lig maçı berabere sonuçlandı. Ancak, bu süreçten önceki son karşılaşmayı Konyaspor Süper Lig’de 3-2 kazanmıştı (Nisan 2004).
  • Süper Lig’deki son iki maçını kazanan Samsunspor, Nisan 2006’dan bu yana üst üste üç maçı puan kaybetmeden geçemiyor.
    Konyaspor, Süper Lig’de oynadığı son dokuz deplasmandan iki kez aynı sonuçla dönmedi (3G 3B 3M). Son ziyaretinde Bodrum FK’ya 3-1 mağlup oldu.
  • Samsunspor, bu sezon evinde oynadığı tek Süper Lig maçında Beşiktaş’a mağlup oldu. Aynı teknik direktör yönetiminde en son
  • Kasım 2005-Mart 2006 arasında (5M) üst üste 2+ iç saha karşılaşmasından puansız ayrıldı.
  • Konyaspor, bu sezon Süper Lig’de en fazla duran top golü atan iki takımdan biri (4; Galatasaray ile birlikte). Samsunspor filelerine gönderdiği son dört golün üçü duran toplardan geldi (korner x2 & penaltı).
  • Marius Mouandilmadji, Samsunspor formasıyla son iki iç saha maçında iki gol attı, ancak bu sezonki tek karşılaşmasında (vs Beşiktaş) gol atamadı.
  • Umut Nayir, Samsunspor'a karşı Süper Lig'deki iki maçında gol sevinci yaşamadı. Ancak, Samsunspor filelerine karşı ilk golünü 2013'te 1. Lig’de atmıştı.
  • Guilherme, Süper Lig kariyerinde hem gol attığı hem de asist yaptığı tek maçı Samsunspor’a karşı oynadı (Mayıs 2024).

Samsunspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Maç, Cumartesi günü (bugün) saat 17.00'de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve hakem Oğuzhan Çakır tarafından yönetilecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından anlık olarak yayınlanacak.

Samsunspor Konyaspor Muhtemel 11'ler

Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Van Drongelen, Bola, Bennasser, Schindler, Holse, Ntcham, Muja, Mouandilmadji

Konyaspor: Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Boateng, Pedrinho, Jevtovic, Aleksic, Yusuf Erdoğan, Umut Nayir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amanos Dağları'nda 200 metreden uçuruma düştü! 5 saatte kurtarıldı

Amanos Dağları'nda 200 metreden uçuruma düştü! 5 saatte kurtarıldı