Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Hollanda ve Almanya Johan Cruijff Arena’da 2-2 berabere kaldı

Hollanda ve Almanya Johan Cruijff Arena’da 2-2 berabere kaldı

Hollanda ile Almanya, UEFA Uluslar A Ligi'nde kozlarını Johan Cruijff Arena’da paylaştı. Karşılaşmada dört gol oldu iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hollanda ve Almanya Johan Cruijff Arena’da 2-2 berabere kaldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Maçın başlama düdüğünden hemen sonra, Hollanda hızlı bir başlangıç yaptı. Henüz 2. dakikada Reijnders, ceza sahasında buluştuğu topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi. Johan Cruijff Arena'da büyük bir sevinç yaşanırken, Hollanda erken bulduğu bu golle üstünlüğü ele aldı. Ancak, Almanya hızlı bir geri dönüş yapmayı başardı.

Almanya ilk yarıda üstünlüğü ele aldı

İlk yarının ortalarına gelinirken, Almanya oyunu dengelemeye başladı. 38. dakikada Deniz Undav, rakip savunmayı geçerek topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1 yaptı. Bu golle moral bulan Almanya, devre bitimine kadar ataklarını sürdürdü. İlk yarının uzatma dakikalarında, Joshua Kimmich sahneye çıktı. 45+3'te, Kimmich’in attığı golle Almanya devreyi 2-1 önde kapattı.

Hollanda ve Almanya Johan Cruijff Arena’da 2-2 berabere kaldı

Hollanda ikinci yarıda geri döndü

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Hollanda oldu. Maçın 51. dakikasında Denzel Dumfries, attığı golle skoru tekrar eşitledi. Dumfries'in golüyle morallenen ev sahibi ekip, maçın geri kalanında galibiyet için baskısını artırsa da, aradığı golü bir türlü bulamadı. Almanya ise ikinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergiledi ve savunmaya ağırlık verdi.

Maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde her iki takım da zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yaratsa da, maçta başka gol sesi çıkmadı. Dev mücadele 2-2’lik skorla sona erdi. Bu sonuçla hem Hollanda hem de Almanya, puanlarını 4’e yükseltti ve grupta dengeler korunmuş oldu.

İlk 11'ler

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, de Ligt, van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Gravenberch, Simons, Brobbey, Gakpo
Almanya: Ter Stegen, Kimmich, Schlotterbeck, Tah, Raum, Gross, Havertz, Andrich, Musiala, Deniz Undav, Wirtz

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple Etkinliği Sonrası Beklenen Ürünler Tanıtılmadı

Apple Etkinliği Sonrası Beklenen Ürünler Tanıtılmadı