Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'ye Sponsorluk Müjdesi Geldi! İmzalar Atıldı

Fenerbahçe'ye Sponsorluk Müjdesi Geldi! İmzalar Atıldı

Fenerbahçe ve Papara arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirildi.

7 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'ye Sponsorluk Müjdesi Geldi! İmzalar Atıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Papara arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlendi. Törene Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Danabaş ve Sertaç Komsuoğlu ile Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker katıldı.

Papara'nın Sponsorluk Kapsamı

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Papara’nın logosu 2024-25 sezonunda Fenerbahçe'nin üç farklı takımında yer alacak:

  • Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı: Forma kol altında.
  • Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı: Türkiye Ligi şortlarında sol arkada.
  • Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı: EuroLeague ve Türkiye Ligi formalarda sırt numara altında.

Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan’ın Açıklamaları

Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan törende yaptığı konuşmada, Papara’nın Fenerbahçe'nin üç farklı takımının sponsoru olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. Kızılhan, “Değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri izleyen kıymetli taraftarlarımız, kongre üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sertaç Komsuoğlu, Kemal Danabaş ve Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker ile herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün çok önemli bir iş birliği anlaşmasının imza töreni için beraberiz. Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketi Papara, 3 farklı takımımızın parçası olarak Fenerbahçemize destek olacak. Bu kıymetli marka bu sezon, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol, Fenerbahçe Kadın Basketbol ve Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımlarımızın sponsoru oldu. Farklı spor branşlarına desteğini büyüterek devam eden Papara'nın logosu 2024-25 sezonunda; Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın forma kol alt yanında, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Türkiye Ligi'nde giyeceği şortlarda sol arkada, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın EuroLeague ve Türkiye Ligi'nde mücadele edeceği formalarda sırt numara altında yer alacak. Ayrıca Papara ile kapsamlı iş birliğimizin bir parçası olarak taraftarlarımıza özel ayrıcalıklar sunacak bir çalışmaya da imza atıyoruz. Papara ile yaptığımız iş birliği ile birlikte Papara FB Card’ı çok yakında taraftarlarımızla buluşturacağız.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyelerinin Görüşleri

Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Komsuoğlu ve Mustafa Kemal Danabaş, Papara ile yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Sertaç Komsuoğlu: Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, “Değerli basın mensupları, büyük Fenerbahçe ailemiz, Genel Sekreterimiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mustafa Kemal Danabaş, Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker ve kıymetli Papara ekibi... Bugün burada, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın şort sponsorluğu imza töreni için Papara markası ve siz konuklarımızla bir araya geliyoruz. Yeni sezonun başlamasına sayılı günlerin kaldığı bu dönemde, böyle önemli bir birlikteliğe imza atmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Fenerbahçe Beko olarak 2023-24 sezonunu Türkiye’deki iki kupayı da müzemize götürerek ve bizim için uzun sayılacak bir aranın ardından ait olduğumuz yere, EuroLeague Final Four’una dönerek tamamlamıştık. Böyle başarılı bir sezon, elbette üzerimizdeki yükü artırıyor. Daha fazlasını yapmak için önümüzde zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Yeni takımımız, yeni oyuncu kadromuz ile bu sene de yine Türkiye’de mücadele edeceğimiz tüm kulvarlarda şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu sene EuroLeague’de de inşallah kupayı alacağımıza inanıyoruz. Fenerbahçe Basketbol Müzesi eminim ki Fenerbahçe Beko’nun, Kadın Basketbol Takımımızın ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın bu sezon da kazanacağı kupalarla birlikte zenginleşmeye devam edecek. Bu sezonun başlangıcında Papara ve tüm paydaşlarımızın desteğiyle böyle iddialı demeçler verebiliyoruz. Umuyorum ki bu iddialı demeçlerin meyvesini sezon sonunda hep birlikte toplayacağız. Ailemize yeni katılan Papara ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu sözleşmenin her iki taraf için de ve takımlarımız için de hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, “Saygıdeğer konuklar, değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri izleyen büyük Fenerbahçe taraftarları ve kongre üyelerimiz; Sayın İlker Diker, Sayın Burak Kızılhan ve Sayın Sertaç Komsuoğlu, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün bizim için önemli bir gün. Kulübümüz ile finansal teknoloji sektöründe öncü bir marka olan Papara arasındaki kıymetli iş birliği anlaşması için bir aradayız. Papara, kapsamlı bir iş birliği ile ailemize katıldı; Erkek Basketbol Takımımızla birlikte Fenerbahçe Kadın Basketbol ve Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımlarımızın da resmi sponsorlarından oldu. Papara’nın da desteği ile yeni sezonda yaşayacağımız şampiyonluklar ve zaferler için çok heyecanlıyız. Türk spor tarihinin tartışmasız, uzak ara en başarılı takım sporları şubesi olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız ile birlikte 2023-24 sezonunda tarihi bir dönem yaşadık. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı olarak 2023-24 sezonuna FIBA Süper Kupa’yı Türkiye’ye getiren ilk takım olma gururuyla başladık. Ardından Kadınlar Türkiye Kupası’nı 14. kez müzemize getirmenin mutluluğunu yaşadık. Üst üste ikinci kez kazandığımız Avrupa Şampiyonluğu ile Avrupa’nın zirvesindeki yerimizi sağlamlaştırdık ve Türk kadın basketbolunda bir ilki daha yaşadık. Üst üste ikinci Avrupa Şampiyonluğumuzun hemen ardından Mersin’de tarihimizin üçüncü namağlup Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazandık. Bu şampiyonluklar, Fenerbahçe’nin Türk basketbolunun lokomotifi olduğunu bir kez daha hem Avrupa’ya hem Türkiye’ye ilan etmiş oldu. Bize bu gururu yaşatan hocamıza, teknik ve idari kadro ile tüm oyuncularımıza bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum. Papara aynı zamanda Kadın Futbol Takımımızın da sponsoru oldu. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı bildiğiniz gibi kurulduğu sezondan itibaren zirveye oynayan kadın futbolunun öncü ve önemli bir parçasıdır. Yeni sezonda çalışmalarımızı tamamladık, sezonun birinci haftası geride kaldı. İlk hafta en zorlu rakiplerimizden olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget’i deplasmanda iyi oyun ve müthiş gollerle 2-1 yenmeyi başardık. Bu galibiyetlerin devamının geleceğine inancımız tamdır. Tüm takımlarımıza sakatlıksız, galibiyetlerle ve kupalarla dolu harika bir sezon diliyorum. Papara ailesine de Fenerbahçemize verdikleri destekler için teşekkür ediyorum.” dedi.

Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker’in Açıklamaları

Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker, Papara’nın Fenerbahçe ile gerçekleştirdiği iş birliğinin bir yol arkadaşlığı olarak gördüklerini ifade etti. Diker, “Sayın Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Mustafa Kemal Danabaş ve tüm Fenerbahçeli dostlar; Fenerbahçe Spor Kulübü ve Papara arasında gerçekleşen bu özel iş birliği anlaşmasında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Papara olarak 2016 yılında kurulduğumuz günden bu yana, büyük hedefler koyarak, yüksek performans ve mükemmel müşteri deneyimini öncelikli hedef olarak belirledik. Bu hedefler doğrultusunda ilerlerken sporun da desteğini arkamızda hissetmenin bizler için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtmek isterim. Fenerbahçe, Türkiye’nin en köklü ve en başarılı spor kulüplerinden biridir. Hem futbol hem basketbol hem de kadın futbol branşlarında ülkemizi ve sporu en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu sebeple Fenerbahçe ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği bizim için büyük bir anlam ifade ediyor. Fenerbahçe'nin bu önemli branşlarında yer almak ve destek vermek bizim için gurur verici bir durumdur. Papara’nın, Fenerbahçe'nin farklı branşlarındaki başarılarına destek olacağına ve bu iş birliğinin sporun her alanında devam edeceğine inanıyoruz. Ayrıca Papara Fenerbahçe Card’ı taraftarlarımız için özel ayrıcalıklar sunacak ve onların bu büyük ailenin bir parçası olarak daha fazla keyif almalarını sağlayacak.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'daki AVM'lerde 5 gün boyunca gıda denetimleri yapıldı

Adana'daki AVM'lerde 5 gün boyunca gıda denetimleri yapıldı