Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Trendyol Süper Lig’de 5. hafta heyecanı başlıyor! Nefesler Tutuldu

Trendyol Süper Lig’de 5. hafta heyecanı başlıyor! Nefesler Tutuldu

Süper Lig’de 5. haftanın mücadelesi, milli maç arasının ardından devam ediyor. Bu hafta, Trabzonspor ve Beşiktaş maçı dikkatleri üzerine çekecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trendyol Süper Lig’de 5. hafta heyecanı başlıyor! Nefesler Tutuldu
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’de 5. haftanın ilk maçları yarın oynanacak. Haftanın açılış karşılaşmalarında Sivasspor, Gaziantep FK, Samsunspor ve Konyaspor karşı karşıya gelecek. Ayrıca Bodrum FK ile RAMS Başakşehir arasında da önemli bir mücadele yaşanacak. Günün son büyük maçı ise Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak.

Maçların hakemleri belli oldu

5. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Yarın saat 17.00’de Sivasspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak maçta Muhammet Ali Metoğlu, Samsunspor ve Konyaspor karşılaşmasında ise Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Günün diğer iki önemli mücadelesinde ise Zorbay Küçük ve Arda Kardeşler görev alacak.

 5. hafta

15 Eylül Pazar maçları

15 Eylül Pazar günü oynanacak maçlar futbolseverler için oldukça heyecan verici olacak. Kayserispor ve Eyüpspor saat 17.00’de karşılaşacak. Aynı saatte Kasımpaşa ile Fenerbahçe mücadele edecek. Akşam saatlerinde ise Alanyaspor ile Hatayspor ve Trabzonspor ile Beşiktaş arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak.

16 Eylül Pazartesi maçları

Haftanın kapanış maçı 16 Eylül Pazartesi günü oynanacak. Antalyaspor ve Adana Demirspor arasındaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da Şok İstifa! Cenk Ergün Neden İstifa Etti?

Galatasaray'da Şok İstifa! Cenk Ergün Neden İstifa Etti?