Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor'un Şenol Güneş'e Vereceği Ücret Belli Oldu

Trabzonspor'un Şenol Güneş'e Vereceği Ücret Belli Oldu

Trabzonspor, teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'i dile getirdi. Kulüp, Güneş ile 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor'un Şenol Güneş'e Vereceği Ücret Belli Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Trabzonspor, yerel teknik direktör Şenol Güneş ile 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladığını Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurdu. Bu önemli anlaşma, kulüp için heyecan verici bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Anlaşma Detayları

Trabzonspor'un yeni teknik değeri Şenol Güneş'e, 2024-2025 sezonu için 50 milyon TL garanti ücreti ödenecek. Anlaşmanın şartlarına göre, bu tutarın her sezon güncellenmesi sağlanacak. 2025-2026 sezonu için, önceki yılın maaşına, TÜFE+ÜFE takvimiyle yapılan artışla birlikte bir artış yapılacak. Bu artış, %40'ı geçmeyecek şekilde belirlenecek. Ayrıca 2026-2027 sezonu için de benzer bir artış düzenlemesi yapılacak, ancak yine de önceki yılın maaşına göre hesaplanacak.

Şenol Güneş'in Ücreti Belli Oldu

Şenol Güneş'in Görev Süresi

Sözleşmeye göre Güneş'in görev süresi toplam 2 yıl olacak ve bu süre boyunca opsiyonun kullanılması durumunda 1 yıl daha uzatılabilecektir. Kulüp, bu opsiyonun hakkını kullanıp kullanmayacağına sezon sonunda karar verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD 14 tarihi eseri Türkiye'ye iade etti: Burdur Boubon heykelleri var

ABD 14 tarihi eseri Türkiye'ye iade etti: Burdur Boubon heykelleri var