Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Rolland Sallai transferini tamamladı! Detaylar belli oldu

Galatasaray Rolland Sallai transferini tamamladı! Detaylar belli oldu

Galatasaray, Freiburg'dan 27 yaşındaki Rolland Sallai'yi transfer etti. Macar oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek ve sarı-kırmızılı forma ile dört yıllık sözleşme imzalayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Rolland Sallai transferini tamamladı! Detaylar belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, Bundesliga ekiplerinden Freiburg'un Alman orta saha oyuncusu Rolland Sallai'yi kadrosuna kattı. 27 yaşındaki futbolcu, bu akşam İstanbul'da olacak ve Galatasaray ile dört yıllık sözleşmeye imza atacak.

Bonservisi ne kadar?

Transferin detayları ise netleşti. Galatasaray ve Freiburg, Rolland Sallai için 6 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Bu ödeme, üç yıl içinde gerçekleştirilecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu önemli transfer için uzun vadeli bir ödeme planı hazırladı. Sallai, sarı-kırmızılı forma altında sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor.

Galatasaray Rolland Sallai transferini tamamladı!

Rolland Sallai kimdir?

Rolland Sallai, 15 milyon Euro piyasa değeri ile dikkat çeken bir futbolcu. Sağ, sol kanat ve forvet bölgelerinde oynayabilen oyuncu, çok yönlülüğü ile tanınıyor. Kariyerinde daha önce Puskas AFC, Palermo ve APOEL Nikosia takımlarında forma giydi.

Freiburg forması altında çıktığı 163 maçta 27 gol atan Sallai, 23 asistlik performans sergileyerek takımına büyük katkı sağladı. Macar futbolcu, teknik kapasitesi ve oyun zekası ile Galatasaray'ın hücum hattını güçlendirecek önemli bir isim olarak öne çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş tarih verdi: Altın borsa ve dolar tüm ezberleri bozacak

İslam Memiş tarih verdi: Altın borsa ve dolar tüm ezberleri bozacak