Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Samsunspor Konyaspor Karşısında İç Sahada Galibiyet İstiyor

Samsunspor Konyaspor Karşısında İç Sahada Galibiyet İstiyor

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor'u 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edecek. Samsunspor iç sahada ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Samsunspor Konyaspor Karşısında İç Sahada Galibiyet İstiyor
KAYNAK: İHA

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 14 Eylül 2024 tarihinde saat 17.00'de Konyaspor'u 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edecek. Bu karşılaşma, kırmızı-beyazlı ekibin iç sahadaki ilk galibiyetini alma mücadelesi için büyük önem taşıyor. Maçı hakem Oğuzhan Çakır'ın yöneteceği belirtilirken, yardımcı hakemler Serkan Çimen ve Mehmet Akıncık olacak. Mücadelenin 4. hakemi olarak Oğuzhan Uğurlu görev yapacak.

Tarihi Rekabet

Samsunspor ile Konyaspor daha önce toplamda 31 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Konyaspor'un 12 galibiyeti bulunurken, Samsunspor 10 kez galip geldi. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun'da oynadığı karşılaşmalarda kırmızı-beyazlılar 7 kez galip gelirken, Konyaspor sadece 2 galibiyet elde etti. 7 maç ise berabere bitti.

Samsunspor Konyaspor Karşısında İç Sahada Galibiyet İstiyor

Samsunspor'un İç Saha Performansı

Geçen sezon iç sahada oldukça başarılı olan Samsunspor, 20Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor'u 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edecek.23-2024 sezonunda evinde birçok galibiyet elde etti. Ancak bu sezonun başında iç sahadaki performans dikkat çekici bir şekilde düştü. Bu sezonun ilk iç saha karşılaşmasında Beşiktaş'a Samsunspor'a 2-0 mağlup olurken, Başakşehir maçı ertelendiği için iç sahadaki galibiyetine kaldı. Samsunspor, Konyaspor'u mağlup ederek hem ilk galibiyetini almak hem de iç saha düzeninin sağlanmasını istiyor.

Samsunspor Konyaspor Karşısında İç Sahada Galibiyet İstiyor

Konyaspor'un Durumu

Konyaspor ise bu sezon şu ana kadar 4 maçta 4 puan topladı. İç sahada oldukça başarılı olan Karadeniz temsilcisi, deplasmanda ise istenilen performansı sergileyemedi.

Son İç Saha Galibiyeti

Samsunspor'un oğlu iç saha galibiyeti, 4 Mayıs 2024 tarihinde Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'a karşı 3-1'lik skorla gelmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK açıkladı: Türkiye'deki firmaların aktif büyüklüğü 39 trilyon lira

TÜİK açıkladı: Türkiye'deki firmaların aktif büyüklüğü 39 trilyon lira