Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Çaykur Rizespor ile 45. Kez Karşılaşacak

Galatasaray Çaykur Rizespor ile 45. Kez Karşılaşacak

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u evinde ağırlayacak. Maç, 14 Eylül saat 20:00'de RAMS Park'ta oynanacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Çaykur Rizespor ile 45. Kez Karşılaşacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Maç, akşam saat 20:00'de RAMS Park'ta oynanacak. Sarı-kırmızılılar, ligde son 3 maçta kazanarak iyi bir form yakaladı ve 9 puanla 2. sırada yer alıyor. Öte yandan yeşil-maviler topladığı 4 puanla 12. sırada yer alıyor.

45. Randevu

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'de bugüne kadar 44 kez karşılaştı. Bu maçlarda Galatasaray , 30 kez galip gelirken, Çaykur Rizespor ise sadece 7 kez galibiyet elde edebildi. 7 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, rakiplerine karşı 106 gol atarken, Rize ekibi 46 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon karşılaşmalarda mücadele eden Galatasaray, Rizespor'u 6-2 ve 1-0'lık skorlarla mağlup etti.

Galatasaray Çaykur Rizespor ile 45. Kez Karşılaşacak

Ligde 3 Maçtır Galibiyet

Galatasaray'ın , Süper Lig'de sezon boyunca oynadığı 3 maçta da galibiyet alarak dikkat çekti. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçları nedeniyle Gaziantep FK karşılaşması ertelendi. Bu süreçte Hatayspor , Konyaspor ve Adana Demirspor'u mağlup eden sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 9 gol atıp, kalesinde ise 3 gol gördü.

Icardi ve Ziyech Sakat

Galatasaray'da, Çaykur Rizespor maçı öncesinde iki önemli eksik bulunuyor. Mauro Icardi , Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanmışken, Hakim Ziyech ise Fas Milli Takımı'nın Lesotho'da oynadığı maçta sakatlık yaşadı ve bu iki oyuncu Rizespor karşısında sahada olamayacak. Ancak yeni transfer Victor Osimhen ve Ismail Jakobs'un 21 kişilik maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Okan Buruk ve İlhan Palut'un 6. Karşılaşması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut , bugüne kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Buruk, Galatasaray ve Başakşehir'i çalıştırırken, Palut ise Göztepe, Konyaspor ve Rizespor'u yönetti. Geride kalan 5 karşılaşmada Okan Buruk'un ekipleri 4 galibiyet alırken, 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

Rekabette Son 10 Maç

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki son 10 maçta sarı-kırmızılılar üstünlüğünü korudu. 8'i Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası maçlarında Galatasaray 7 galibiyet alırken, Çaykur Rizespor 2 galibiyet aldı ve 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

maçın Hakemi

Galatasaray - Çaykur Rizespor karşılaşmasını Hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Maçın 4. hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sonbaharda mantar tüketimine dikkat! Zehirlenme belirtileri neler?

Sonbaharda mantar tüketimine dikkat! Zehirlenme belirtileri neler?