Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Paok Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Paok Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon yeni formatla mücadele edecek olan Galatasaray, ilk maçında PAOK’u konuk edecek. Galatasaray Paok Maçı Ne Zaman?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Paok Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Yunan ekibi PAOK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekip, sahasında taraftarının önünde galibiyetle başlamak istiyor. Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle moral bulan Galatasaray, derbi galibiyetinin ardından bu maça da yüksek motivasyonla hazırlanıyor. Ancak kritik maç öncesi üç önemli eksik dikkat çekiyor.

 Galatasaray Paok Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray'da Üç Önemli Eksik

Sarı-kırmızılı ekipte, UEFA'dan aldığı 3 maç ceza nedeniyle Fernando Muslera, PAOK karşısında forma giyemeyecek. Uruguaylı kaleci, Young Boys karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımını yalnız bırakacak. Ayrıca, Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanan Hakim Ziyech ve transferin son gününde kadroya katılan ancak UEFA listesinde yer almayan Roland Sallai, bu kritik maçta sahada olamayacak. Okan Buruk, bu eksikliklere rağmen güçlü bir kadroyla sahaya çıkacak.

Yeni Format ve Galatasaray’ın Hedefi

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde geleneksel grup aşaması yerine lig formatı uygulanacak. Puan sıralamasında ilk 8 takım arasında yer alan ekipler, doğrudan son 16 turuna kalacak. Galatasaray, lig aşamasını ilk 8 içinde tamamlamayı ve doğrudan üst tura çıkmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar, PAOK karşısında alacağı galibiyetle Avrupa Ligi'ne güçlü bir başlangıç yapmak istiyor.

Galatasaray’ın Avrupa Ligi’ndeki Rakipleri

Galatasaray, Avrupa serüvenine Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys’a elenerek başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ederken lig aşamasında PAOK’un yanı sıra RFS, Elfsborg, Tottenham, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev ve Ajax gibi güçlü takımlarla karşılaşacak. Zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Galatasaray, gruptan çıkmak için her maçı final olarak görüyor.

Galatasaray Paok Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Rakip PAOK’un Durumu

PAOK, Yunanistan Süper Ligi’nde geçen sezonu şampiyon olarak tamamladı. Razvan Lucescu’nun yönetimindeki Yunan ekibi, bu sezon da lige iyi bir başlangıç yaptı. İlk 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla lider durumda bulunuyor. 

Galatasaray Paok Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray - PAOK mücadelesi, 28 Eylül Perşembe akşamı saat 22.00'de Rams Park'ta oynanacak. Karşılaşma, İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetiminde gerçekleşecek. Yardımcılıklarını ise Jose Naranjo ve Diego Sanchez üstlenecek. Mücadele TRT 1 kanalında şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Galatasaray Paok Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdulkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen

PAOK: Kotarski, Vierinha, Ekong, Ingason, Lyratzis, Schwab, Kagawa, Douglas, Konstantelias, Zivkovic, Oliveira

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Giriş katlara zorunluluk geldi: Parasını vermeyen kullanamayacak

Giriş katlara zorunluluk geldi: Parasını vermeyen kullanamayacak