Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş'ta Van Bronckhorst'un Süper Kupa kadrosu şekillendi

Beşiktaş'ta Van Bronckhorst'un Süper Kupa kadrosu şekillendi

Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’a karşı vereceği ilk ciddi sınav öncesinde kadrosunu belirledi. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni transferlerle oluşturduğu takımın şablonunu netleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta Van Bronckhorst'un Süper Kupa kadrosu şekillendi
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş, yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst önderliğinde yeni sezona hazırlanıyor. Siyah-beyazlı takım, 3 Ağustos'ta Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finaline güçlü bir kadro ile çıkmayı planladığı öğrenildi. Van Bronckhorst'un takımda önemli değişiklikler yaparak yeni transferleri de entegrasyon sürecine soktuğu belirtildi.

Beşiktaş'ta Van Bronckhorst'un Süper Kupa kadrosu şekillendi

Yeni Transferler Kadroda

Yeni transferler Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile takıma dahil edilecek. Kalede Mert Günok, savunmada ise Jonas Svensson, Omar Colley, Arthur Masuaku ve yeni transfer Paulista yer alacak. Paulista'nın, Colley ile birlikte stoper olarak görev yapması bekleniyor.

Orta sahada, Gedson Fernandes ve Al Musrati ikilisinin ön planda olacağı, Rafa Silva'nın ise forvet arkasında rol alacağı ifade edildi. Sağ kanatta Milot Rashica, sol kanatta ise Semih Kılıçsoy görev yapacak. Forvet hattında ise Ciro Immobile'ye emanet edilecek. Van Bronckhorst'un, Immobile'yi hazırlık maçlarında kullanarak form tutmasını sağlayacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da toplu taşımaya zam

İstanbul'da toplu taşımaya zam