Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş’ın Trabzonspor Deplasmanındaki İlk 11 Belli Oldu

Beşiktaş’ın Trabzonspor Deplasmanındaki İlk 11 Belli Oldu

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak. Giovanni van Bronckhorst, sakatlıklar ve kadro tercihleri ilk 11'i şekillendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş’ın Trabzonspor Deplasmanındaki İlk 11 Belli Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 3'te 3 yaparak dikkatleri üzerine çekti. Şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdüren siyah-beyazlı ekip, 5. haftada Trabzonspor'un konuğu olacak. Bu önemli karşılaşma, eski hocası Şenol Güneş yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Karadeniz temsilcisi için büyük bir sınav anlamına geliyor.

Giovanni Van Bronckhorst İlk 11'i Şekillendirdi

Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor deplasmanında sahaya süreceği ilk 11’i belirledi. Milliyet'in haberine göre, teknik direktör van Bronckhorst, kadro tercihlerinde bazı değişiklikler yaptı.

Beşiktaş’ın Trabzonspor Deplasmanındaki İlk 11 Belli Oldu

Semih’in Yerine Joao Mario

Siyah-beyazlıların sol kanadında önemli bir değişiklik yapılacak. Kasığındaki sakatlık nedeniyle maça yetişmesi zor görünen Semih Kılıçsoy’un yerine, yeni transfer Joao Mario görev alacak. Fiziksel olarak iyi durumda bulunan tecrübeli futbolcu, hem ofansif hem de defansif görevlerde yer alacak.

Kalede Mert Günok, Savunmada Değişiklik Yok

Beşiktaş’ın kaleyi Mert Günok’a teslim edeceği belirtildi. Savunma hattında ise değişiklik planlanmıyor. Savunma oyuncuları Svensson, Paulista, Uduokhai ve Masuaku, Trabzonspor karşısında görev alacak.

Orta Saha ve Hücumda Sabit İsimler

Orta sahada Gedson, Al Musrati ve Rafa Silva'nın görev yapacağı açıklanırken, Rafa Silva’nın 10 numara pozisyonunda oynayacağı belirtildi. Ayrıca, hücum hattında Ciro Immobile ve Milot Rashica'nın da yer alacağı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orman alanlarındaki kaçak yapılara el koyulabilecek! Hukuki yolu açıldı

Orman alanlarındaki kaçak yapılara el koyulabilecek! Hukuki yolu açıldı