Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanyaspor 0-0 Hatayspor

Alanyaspor 0-0 Hatayspor

Alanyaspor ile Hatayspor arasındaki Süper Lig maçı golsüz berabere bitti. İki takımın da net fırsatları olmasına rağmen gol sesi çıkmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyaspor 0-0 Hatayspor
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Hatayspor ile karşı karşıya geldi ancak mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Maçtan ÖNEMLİ Dakikalar

64. dakikada sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Cordova'nın pasında sağ çaprazda topla buluşan Augusto'nun sert vuruşunda top direğin hemen yanından dışarı çıktı. 88. dakikada ise sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında Christian'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu Hatayspor kalecisi Erce kurtardı.

Takım Kadroları ve Teknik Direktörler

Corendon Alanyaspor'un kadrosunda Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Augusto, Yusuf Özdemir, Efecan Karaca, Hwang ilk 11'de sahaya çıkarken, Rony Lopes ve Serdar Dursun gibi oyuncular da yedek kulübesinde yer aldı. Teknik direktörlük koltuğunda ise Fatih Tekke vardı. Hatayspor'un ise Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Kilama, Calvo, Cemali Sertel, Massanga, Diack, Görkem Sağlam, Fernandes, Rivas, Strandberg ilk 11'le başlarken, yedekler arasında Aboubakar ve Burak Yılmaz gibi isimler bulunuyordu. Rıza Çalımbay ise Hatayspor'un teknik direktörlüğünü yapıyordu.

Sarı Kartlar ve Hakemler

Maçta gözüne giren kartlar arasında Balkovec, Makouta ve Lima gibi Alanyasporlu oyuncular ile Massanga'nın sarı kart gören isimler arasında yer aldı. Karşılaşmanın hakemleri ise Ozan Ergün, Süleyman Özay ve Ogün Kamacı idi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı'ndan önemli açıklama

CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı'ndan önemli açıklama